Beeld ter illustratie
Volledig scherm
Beeld ter illustratie © reuters

Zal ook motorclub Hells Angels binnenkort in Nederland gebannen worden?

Wordt in navolging van Bandidos en Satudarah ook motorclub Hells Angels door de rechter verboden? Over die vraag spreekt de Nederlandse rechtbank in Utrecht zich woensdag uit. 

8 reacties

  • Moreno Tecchio

    5 jaar geleden
    Schandalig , het recht van een gemeenschap word hier weeral geschonden!
  • Philippe Vanbelleghem

    5 jaar geleden
    Dat is toch niet te geloven ! Ik las eerder dat een brandweerman uit Amsterdam is ontslagen omdat hij lid is van de HA . Die man is evenwaardig als alle andere brandweermannen. Ieder week zijn er rellen bij het voetbal , moeten dan alle hooligans en supporters ook verboden worden ? Dit is dan democratie , een echte schande !
  • Karl Van der Zande

    5 jaar geleden
    Logisch dat als de ene verboden wordt, de andere ook...... eindelijk feitelijk. De verhaaltjes van we doen enkel wat rondtuffen zijn lachwekkend
  • Tessa vandermout

    5 jaar geleden
    Dan komen er weer andere en evt nieuwe clubs.
  • Erwin VD

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat je een clubnaam verbied, dat deze clubs ophouden te bestaan hé! Welke onzinkraaier heeft dat nu uitgevonden. Maar de overheid heeft schrik zelf binnen te vallen in zo'n club en alles eens uit te kammen en te zuiveren, en denkt dat men met een verbod verder zal geraken. Die clubs bestaan al decennia wereldwijd en zullen niet zo maar verdwijnen hoor!