Trump in het Amerikaanse Congres met achter hem vicepresident Mike Pence en Huis-voorzitster Nancy Pelosi.
Volledig scherm
Trump in het Amerikaanse Congres met achter hem vicepresident Mike Pence en Huis-voorzitster Nancy Pelosi. © Photo News

Trump haalt zwaar uit naar Democratische leider Nancy Pelosi: “Ze is smerig, vreselijk, een zenuwachtig wrak”

De Amerikaanse president Donald Trump heeft in een interview met de conservatieve zender Fox News zwaar uitgehaald naar de Democratische voorzitster van het Huis van Afgevaardigden, Nancy Pelosi. "Ik denk dat zij een schande is", zei het Amerikaanse staatshoofd. "Ik denk niet dat zij een getalenteerd iemand is. Ik heb geprobeerd aardig te zijn tegen haar omdat ik graag enkele deals had afgesloten."

25 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    jan de reus, ik zou een beetje meer waardigheid van een president verwachten. Vreemd trouwens dat alle Trump-fans vergeten welke retoriek hij hanteerde tijdens zijn campagne: 'Lock her up' En zijn presidentschap is tot hiertoe een continue campagne-trein met als enige doel zijn oppositie te bekritiseren / chanteren. Nul effort tot verzoening of bruggen bouwen, dan oogst je dezelfde reactie van je tegenpartij.
  • Mario Cannas

    5 jaar geleden
    Dus men kan uit de reactie van Rudy Devolder afleiden dat deze links georiënteerd is? Het logische denken vervaagt met de dag.... Trump is korte termijn denken. En iedereen, u en ik, links en rechts gaan ooit de prijs betalen.
  • Tino Keur

    5 jaar geleden
    Beste Rudy Volgens mij ben jij zo links dat je niet meer ziet Hoeveel goed rechts doet Al doet hij dat op zijn trumpiaans
  • RUDY Devolder

    5 jaar geleden
    Als ge niet ziet dat trump een bedrieger is ben je wel stekeblind of beter gezegd een dom kieken.
  • rik lagrou

    5 jaar geleden
    Zo beschamend verwijten ,roepen ,,gelukkig weet van wie komt Politiek??