© Kris Van Exel

Peter Boeckx blaast ‘The sky is the limit’ nieuw leven in

Na zijn uitstapjes met ‘Don’t worry, be happy’ en ‘The show must go on’ keert Peter Boeckx (57) terug naar zijn grootste kijkcijferkanon: ‘The sky is the limit’. Boeckx bereidt momenteel het vijfde seizoen voor. Met naar alle waarschijnlijkheid een pak nieuwe gezichten.

dvg, bpr

Michel Van den Brande, Willy Naessens, Jan Kriekels, Philip Cracco, Dave Wauwermans … Stuk voor stuk namen die hun BV-status danken aan The sky is the limit. De realityreeks van reportagemaker Peter Boeckx volgde vanaf 2014 het leven en welzijn van rijke Vlamingen en schopte het tot een van de succesvolste programma’s van Vier.

In 2017 had Boeckx er na vier seizoenen even genoeg van. Hij ging onder meer aan de slag met docureeksen rond topadvocaten en, vorig jaar nog, Jean-Pierre Van Rossem. En hij verkende nieuwe realitywegen: The show must go on volgde bekende en minder bekende artiesten in de Vlaamse showbizz, Don’t worry, be happy dook in het verhaal van mensen die gelukkig leven met weinig geld.

Geen Van den Brande

Maar nu staat dan toch een vijfde reeks in de steigers. Boeckx bevestigt dat hij momenteel een nieuw seizoen voorbereidt. Gisteren draaide hij al enkele beelden op StreetGasm, een Nederlands event rond racewagens. Welke rijke ondernemers en excentriekelingen deze keer zullen opdraven, wil Boeckx niet kwijt. Maar dat er nieuwe gezichten hun intrede zullen doen, staat vast: zo zal Kontrimo-baas Michel Van den Brande niet meer te zien zijn. “Ik heb niets gehoord van Peter”, zegt Van den Brande.

Wanneer The sky is the limit terugkeert op het scherm, ligt nog niet vast. In de tussentijd blijven de camera’s ook lopen voor een tweede seizoen van Don’t worry, be happy.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

MEER OVER