Ontslagnemend premier Charles Michel
Volledig scherm
Ontslagnemend premier Charles Michel © REUTERS

Michel: “Je kan ook vanuit België een sterke rol spelen op Europees niveau”

Ontslagnemend premier Charles Michel wil niet bevestigen dat onder de Europese leiders ook zijn naam circuleert om Donald Tusk op te volgen als voorzitter van de Europese Raad. "Het is ook mogelijk om vanuit België een sterke rol te spelen op Europees niveau, dat is wat ik heb geprobeerd als premier", zei Michel.

11 reacties

  • chris delanghe

    5 jaar geleden
    Het lukte hem nog niet om belgie normaal te laten functioneren en een sluitende begroting neer te leggen. Overmoed en zelfoverschatting. bij Ovld en MR soortgelijken kunnen ze het vooral heel goed uitleggen met goedkope zever. Het loopt daar inmiddels over van deze paljassen die denken dat ze "een sterke rol" kunnen spelen. Marrakech Michel had beter een sterke rol gespeeld in zijn positie als premier !!!!!
  • Pieter Martens

    5 jaar geleden
    Zorg eerst man dat ge in dit landje de zaken op orde hebt.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Nog ene die België verkocht heeft voor een Europees jobke, we staan aan de goede kant en we tekenen het Marakesh akkoord, Verhofstadt verkocht onze nutsvoorzieningen aan Frankrijk en werd ook beloond met een Europees jobke. Vader Michel vriend aan huis bij Afrikaanse clows met die een troon een gouden kroon kregen in ruil voor vriendendiensten oa het leegroven van de grondstoffen. Ik denk dat ze in het Buitenland nogal moeten lachen met de Belgische politci met dolartekens in hun ogen.
  • Tom Der Kinderen

    5 jaar geleden
    Uw eigen land is een puinhoop en wij het volk betalen honderden miljoenen euros zodat incompetente mensen zoals CM kerstman kunnen gaan spelen en aanbeden moeten worden. Net hetzelfde met die nutteloze F35s , wij hoeven niet in de NAVO te zitten of een leger te hebben, we zijn een stip op de wereldbol en als het ooit scheef loopt maken wij 0 verschil. Een regelrechte schande is het. 1 goede huisvader met ons belastingsgeld gezocht aub?!
  • Rik Connaerdt

    5 jaar geleden
    Als je op Belgisch niveau niks voor elkaar krijgt, behalve dan de belastingen verhogen, hoe geloofwaardig ben je dan om Europees president te worden?