Victor Campenaerts.
Volledig scherm
Victor Campenaerts. © Photo News

Victor Campenaerts moet weg bij Lotto: ploeg zet alles op Degenkolb én Gilbert

WielrennenVictor Campenaerts (27) heeft dit weekend te horen gekregen dat hij mag uitkijken naar een andere ploeg. Lotto-Soudal geeft voorrang aan de komst van Philippe Gilbert (36) en John Degenkolb (30). Budgettair is er geen plaats meer voor de werelduurrecordhouder.

67 reacties

  • Jan Lanclus

    5 jaar geleden
    Lotto zou beter in de jeugd investeren en niet het grootste deel van hun budget aan vervlogen grootheden uitgeven die geen mmerwaarde hebben voor de belgische economie.Ten slotte is Lotto met belgisch belastinsgeld aan het spelen.
  • eric maier

    5 jaar geleden
    De keuze Degenkolb is wel eentje dat de wenkbrauwen doet fronsen. Degenkolb zijn prestaties waren mager. De spurt is een met botte randen, plaats 4.. etc kan nog. Maar hij kan wel die klik maken naar aanvallend rijden, zoals Musseeuw destijds van spurter naar klassiek topper deed. Toch denk ik dat er wel ander en beter op demarkt is. Probleem : budget. Gilbert met een hele ploeg achter zich kan nog wat klassieks winnen. Hij bewees dit in P-R overduidelijk na een knap nummer.
  • Werner Gielis

    5 jaar geleden
    Lefevere haal de snor binnen en je hebt er een topper bij
  • Kris Fierens

    5 jaar geleden
    Gilbert een Belg, laat me niet lachen, woont in Monaco met al zijn geld. Gaat Lotto investeren in Gilbert dan zal dat geld belastings-vrij worden betaald in Monaco zeker? Als overheidssponsor niet slecht.
  • Patrick Roels

    5 jaar geleden
    Gilbert kan een bom aan publiciteit zijn als hij milaan sanremo wimnen de grote 5 weken extra reclame in alle landen campenaarts wou blijven dus laat hem naar sky gaan en degenkolb ze hebben geen andere keus om sprinten te winnen en paar zeer jonge gasten kunnen er van leren en wordt op deze manier niet opgebrand en voor de rest hebben ze geen budget daar moet ook eens over nagedacht worden in plaats van deze neer te halen