Mitch McConnell, de Republikeinse leider van de Amerikaanse Senaat.
Volledig scherm
Mitch McConnell, de Republikeinse leider van de Amerikaanse Senaat. © AP

“Russische inmenging schuld Obama”

Mitch McConnell, de Republikeinse leider van de Amerikaanse Senaat, heeft oud-president Barack Obama de schuld gegeven voor Russische inmenging in de verkiezingen van 2016. Hij deed dat in een toespraak tot de Senaat.

10 reacties

  • Erwin Van Roy

    5 jaar geleden
    Ja Fons maar 8 miljard voor een muur dat is noodzakeleijk maar 775 miljoen ho nee dat gaan we de belastingbetaler niet aandoen. Of hoe belachelijk die Trump lovers zijn.en zo een systeem word dan niet door democraten bekeken van door de staatsveiligveids diensten.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    McConnell wijst dat wetsvoorstel van de Democrats af omdat het de Amerikaanse belastingbetalers 775 miljoen USD zou kosten aan cybersecurity. Niét om te beletten dat de verkiezingen worden vervalst, want de stemcomputers en de telsystemen waren in 2016 perfect beveiligd. Wél omdat de Democrats élk nieuwsbericht, élk forumpost, élke tweet, élke FB-bericht willen controleren op herkomst. Want het zou van een Russische trol kunnen komen... Pure paranoia bij de Dems!
  • Eric Grosemans

    5 jaar geleden
    Obama had geen meerderheid in zijn parlement, alles wat hij wou doorvoeren werd afgeketst door de republikeinen. Maar zoals we het gewoon zijn van rechtse politiekers is het altijd de schuld van iemand anders.
  • Luc Lepoudre

    5 jaar geleden
    Het Rusland-verhaal is natuurlijk klinkklare nonssens, maar daarmee wordt de doorsnee-burger bezig gehouden én, en dat is belangrijker, Rusland tot grote boze vijand en bedreiging verklaard. Zo is er weer iets waar ze tegenaan kunnen gaan.
  • Wesley Gevaert

    5 jaar geleden
    Karel, zoals Trump Puerto Rico helpt of Flint helpt of Kushner's rodent infested Baltimore helpt of.. of... Stop eens met janken en deflecteren over vorige presidenten. Trump heeft een schitterende economie geërfd van Obama nadat Obama een geruïneerd Amerika had geerfd van Bush. Trump doet niets voor het gewone volk behalve hen aansporen racisten en onmensen te zijn. In 2020 of 2024 mag de volgende president de economische ramp van Trump komen oplossen.