BSR Agency
Volledig scherm
© BSR Agency

“Hoe hypocriet kan je zijn?”: Meghan Markle zwaar onder vuur om dekentje van baby Archie

RoyaltyHoewel Meghan Markle (37) en prins Harry (34) miljoenen tot hun beschikking hebben, kopen ze blijkbaar toch niet altijd de meest eerlijke producten. De hertogin van Sussex is dan ook zwaar onder vuur komen te liggen omdat ze werd gespot met een dekentje dat in mensonterende omstandigheden zou gemaakt zijn. Het laken is afkomstig van een Indiase fabriek waar de werknemers amper 41 cent per uur krijgen. Dat schrijft Daily Mail. 

79 reacties

  • An De ridder

    5 jaar geleden
    Moest ze n dekentje van een of ander modehuis rond haar kindje doen dan zou t zijn . van er is zo veel armoede en zij heeft zoveel uit voor n dekentje. Nooit goed
  • Elle Devee

    5 jaar geleden
    Ja ja. En wij gaan met z'n allen altijd eerst checken waar de spullen die we kopen gemaakt worden. We doen het allemaal, dingen kopen tegen de best mogelijke prijs. Waar worden al die goedkope spullen gemaakt? In sweatshops ergens in Azië waar mensen, ook kinderen tegen een honger loon werken. We weten het allemaal en toch blijven we kopen. Want door niet meer te kopen straf je die mensen nog meer. Zij zullen de eerste slachtoffers zijn van de werkloosheid.
  • Filip Francois

    5 jaar geleden
    Tjonge jonge jonge, wat een hoopje zeikerds... Maar terwijl zelf wel in diezelfde kranten en tijdschriften reclame maken voor net dat type bedrijven, denken we maar aan Primark, etc...
  • Piet Van Buggenhout

    5 jaar geleden
    En er dan maar foto's van maken met een door kinderen gemonteerde Apple iPhone
  • Gaston Foubert

    5 jaar geleden
    Er zijn er genoeg die naar Londense 'Pakistaanse' ateliers hun T-shirts gaan kopen aan enkele euro's en ze hier verkopen voor het tienvoud, die moeten zelfs niet naar het verre Oosten gaan.