De Jitney 1.4 “Cash Inside” tas van Off-White en de Hurricane XLT2 sandalen van Teva.
Volledig scherm
De Jitney 1.4 “Cash Inside” tas van Off-White en de Hurricane XLT2 sandalen van Teva. © rv/nina.be

Deze items willen vrouwen nu absoluut in hun kleerkast hebben hangen

Van de catwalk naar onze kledingkast. Elk seizoen zijn er weer modetrends waar vrouwen wereldwijd voor vallen. Modezoekmachine Lyst maakt er steeds per kwartaal een overzicht van, met deze keer heel wat opvallende nieuwkomers bij. Of had jij verwacht dat Teva-sandalen, lange tijd het favoriete schoeisel van biologieleerkrachten en bejaarden, het tot één van de meest gewilde items zou schoppen?

7 reacties

  • Claudia Rosseel

    5 jaar geleden
    Die sandalen zijn in sommige outdoorwinkels vervangen door modieuze akkefietjes (van hetzelfde merk). Dames moeten daarmee tevreden zijn. Voor heren hebben ze zwaarder gerief in stock. Van 'gendergelijkheid' gesproken.
  • ANN LIMBOS

    5 jaar geleden
    Die sandalen heb ik, en de rest is vree lelijk.
  • monique bolen

    5 jaar geleden
    Ik heb soortgelijke sandalen van Teva in leder en ik kocht ze een aantal jaren terug maar niet voor 45€ maar voor ietsje meer dan 100€. in de sportwinkel Aventure.
  • Eva Munet

    5 jaar geleden
    Jullie hoeven mij niet te zeggen wat ik wil, want als ik daar vanuit ga dan wil ik tegelijkertijd slank zijn maar op hetzelfde moment ook niet. Als ik wil wat jullie willen dan zou ik morbide obees zijn maar van de rest van de wereld verwachten dat ze mij mooi vinden.
  • Peter Buyck

    5 jaar geleden
    Het is niet omdat men iets opzoekt dat dat automatisch een interesse tot aankoop betekent 'must have'.... Een klas bakvisjes die praat over zo'n 'grappige tas' betekent dat er tientallen keren gezocht wordt naar informatie over dat product zonder enige aankoopintentie...