AP
Volledig scherm
© AP

Blijft baby Archie enig kind? “Gezinsgeluk Meghan Markle en Harry is nu al compleet”

RoyaltyAls het aan prins Harry (34) ligt, dan krijgt Archie niet al te veel broertjes of zusjes. De Britse royal wil met zijn vrouw Meghan (37) nog hooguit één kind. Dat vertelde Harry aan bioloog Jane Goodall, die hem interviewde voor het septembernummer van de Britse Vogue. Volgens de omgeving van het koninklijke koppel was dat echter maar een smoesje: Meghan en Harry zouden nu al het gevoel hebben dat hun gezinsgeluk compleet is. 

3 reacties

  • David Piron

    5 jaar geleden
    Hij heeft het slim gezien. De oorzaak van alle vervuiling is de mens zelf dus hoe minder mensen hoe minder vervuiling!! Vroeger had de mens natuurlijke vijanden zoals ziektes roofdieren en de mens zelf waardoor je een natuurlijk evenwicht had. Dat is nu allemaal niet meer waardoor er een overbevolking ontstaan is. Hij pakt het probleem bij de oorzaak aan.
  • Viviane Loosveldt

    5 jaar geleden
    Houden zo. Verstandige keuze!
  • zina riffia

    5 jaar geleden
    Ik snap niet waarom er zoveel aandacht aan wordt besteed. Hij wordt toch geen troonopvolger en zijn kids al zeker niet. Alles is voor de grote broer prins William en diens kinderen. Pfff word daar zo moe van :).