Jeffrey Epstein (66) na zijn arrestatie op 6 juli 2019.
Volledig scherm
Jeffrey Epstein (66) na zijn arrestatie op 6 juli 2019. © REUTERS

Miljardair Jeffrey Epstein pleegt zelfmoord in cel

De van kindermisbruik verdachte miljardair Jeffrey Epstein (66) is overleden. De autoriteiten bevestigen tegenover Amerikaanse media dat zijn lichaam zaterdagochtend omstreeks 7.30 uur plaatselijke tijd is gevonden in zijn cel. Hij is later doodverklaard in het ziekenhuis. Ingewijden zeggen dat Epstein zich van het leven heeft beroofd. Epstein werd na een eerdere zelfmoordpoging in de cel al strenger bewaakt. 

43 reacties

  • Walther Vanden Broele

    5 jaar geleden
    Ik heb dit al ergens hier op het HLN neergeschreven. Nogal veel theorieën worden hier gespuid. Die kerel is 66 en riskeert 45 jaar, dus tot zijn 111de had hij het kunnen schudden. Was miljardair, dus had alles wat en wanneer hij wilde, in het gevang zal dat zo wel niet geweest zijn. Had te doen met minderjarigen, als men dan weet hoe andere gevangenen daarover denken en dito handelen. Hij heeft waarschijnlijk dus wel zijn keuze zelf gemaakt. Al de rest is precies wat wishful thinking.
  • Isabel da Silva

    5 jaar geleden
    Hij wist veel te veel van andere beroemde personen . Dat is dodelijk onder deze omstandigheden . De beroemde personen kunnen nu terug op hun twee oren slapen .
  • LUC DUTS

    5 jaar geleden
    Er gaan nu veen gelucht ademhalen....De waarheid zal nooit aan het licht komen en de slachtoffers blijven verweesd achter.
  • Leonarda Van Opbroecke

    5 jaar geleden
    Voor hoge pieten zal een dode Epstein beter zijn dan een levende. Toch voor degene die mogelijk mee in het carrousel zaten of nog steeds zitten.
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    De reden waarom die man zelfmoord heeft gepleegd, is omdat hij wist dat hij zijn luxe-leven voorgoed kwijt zou zijn. Epstein is gewoon om bij élke maaltijd champagne te drinken en een helikopter te gebruiken voor afstanden groter dan 20 km. Hij wist dat hij zwaar veroordeeld zou worden - er was sprake van 20 jaar cel - en voor zo iemand is dat een onoverkomelijke hindernis. Met zijn zelfmoord bekent hij schuld: moge dat een troost zijn voor zijn slachtoffers.