Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Vriendin van Karl Vannieuwkerke bijt van zich af na kritiek op borstvoedingsfoto

ShowbizzCaroline Vereenooghe (32), de vriendin van VRT-sportjournalist Karl Vannieuwkerke (48), volgt in het spoor van vele andere vrouwen en springt in de bres voor borstvoeding. Ze doet dat naar aanleiding van de internationale week van de borstvoeding, wat vorige week plaatsvond. Naast steunbetuigingen kreeg de blondine echter ook wat kritiek te verwerken. 

105 reacties

  • Els P

    5 jaar geleden
    Het bestaat al miljoenen jaren en nu moet het in de kijker? Of ligt het aan de sociale media generatie.
  • Jos Vangeel

    5 jaar geleden
    Niet op reageren!!! Je heeft je kind wat hij nodig heeft!!!
  • jaen court

    5 jaar geleden
    Mooie vrouw en borstvoeding geef je wanneer een baby honger heeft voor mijn part doet ze dat op het gemeentehuis of zelfs in de kerk daar is niets mis mee. Voor diegene die niet weten wat borstvoeding is wel dat is een moeder die haar kind eten geeft.
  • ANJA VANNESTE

    5 jaar geleden
    Heb ik het nu verkeerd of komen de meeste negatieve (reacties) hier van mannen? Waar maakt iedereen zich toch druk over... Het gaat over een campagne om borstvoeding te promoten! En die wordt vandaag op sociale media gevoerd. Wat is daar mis mee? Was die er maar in mijn tijd, dan zou ik mij niet telkens moeten verantwoorden hebben waarom ik voor borstvoeding en niet de fles koos voor mijn 3 kinderen.
  • willem van dessel

    5 jaar geleden
    Willem Van Dessel . Alle middelen zijn goed als men in de kijker wilt lopen .