Jan Kriekels en zijn zoon namen al deel aan ‘Steenrijk, straatarm’
Volledig scherm
Jan Kriekels en zijn zoon namen al deel aan ‘Steenrijk, straatarm’ © SBS

Vlaamse versie ‘Steenrijk, straatarm' in de maak

TVVTM gaat een eigen versie van het Nederlandse ‘Steenrijk, straatarm’ maken. Dat schrijft Het Nieuwsblad. In dat tv-programma ruilen een rijk en een arm gezin een week lang van huis én van leefgeld. 

4 reacties

  • Caroline De Wachter

    5 jaar geleden
    geweldig programma, vooral om te zien hoe slecht arme mensen met geld om kunnen. en om die arme man te horen zeggen dat hij beter toch maar zou gaan werken ipv van een uitkering te leven. En vaak chapeau voor het rijke gezin dat ze toch nog van de eenvoud kunnen leven.
  • Loesje Vranken

    5 jaar geleden
    Die beseffen niet wat een trauma dit is voor kinderen!! Je zet ze in praal en luxe om nadien terug in zak en as te belanden.tv zou beter aan de super rijken vragen om geld te storten en dat ze dat gebruiken om de rekeningen te betalen. Onrechtstreeks zodat ze het niet kunnen gebruiken voor onnuttige dingen.
  • J. VAN SCHUERBEECK

    5 jaar geleden
    The sky is the limit, heeft een andere naam. Niettemin zal het dezelfde flauwe kul blijven.
  • Hanne Vlaeminck

    5 jaar geleden
    Ik vind het een vreselijk programma. Toen ik een elf jarig jongetje zag huilen omdat hij in de efteling stond, kon ik meehuilen. De week erop zou hij terug in de miserie zitten met zijn familie, goed beseffende wat het nu was om wèl geld te hebben. Ze laten kleine kinderen eens proeven, iets in hun gezicht houden om het daarna weg te nemen. Hemeltergend!!!