AFP
Volledig scherm
© AFP

Klimaatactiviste Greta Thunberg vindt ontmoeting met Trump “tijdverspilling”

‘Klimaatmeisje’ Greta Thunberg zal vandaag met de zeilboot afreizen naar New York om een klimaatbijeenkomst van de Verenigde Naties bij te wonen. Hoewel ze daar met enkele wereldleiders hoopt te kunnen spreken, wil ze een ontmoeting met Trump liever vermijden. “Dat zou tijdverspilling zijn”, gaf ze toe in een interview met de Amerikaanse mediabedrijf CBS. 

42 reacties

  • Berthie Gijsen

    5 jaar geleden
    De TV en kranten moeten niets meer schrijven over haar, dan is het zo gedaan.
  • Frank Van den Bulck

    5 jaar geleden
    Wanneer gaat er eens iemand deze snotaap aan het verstand brengen dat ze thuishoort op de schoolbanken. Dat ze eerst eens deftig studeert en volwassen wordt. Dan weet ze misschien over wat ze praat, want daar heeft ze nu geen flauw benul van, kan amper alleen gaan plassen.
  • Marc Saerens

    5 jaar geleden
    Dirk Delaere, die 'oude garde', als ik zo rond kijk en de 'nieuwe jeugd' bezig zie die in liters benzine verslindende monsters rondvliegen, alles op de stoep keilen, naar de zon vliegen, liters bier verzetten op 't strand en dan voldaan naar 't hotel terug keren zonder iets op te ruimen! Goed bezig, geef mij dan maar die 'oude garde' die nog een beetje respect voor de natuur hebben !!! Maar ja, haantjes leven nog graag op een mesthoop hé, niet??
  • Alfons Detemmerman

    5 jaar geleden
    Tijdverspilling? Ja voor Trump ook. Zou beter haar tijd besteden aan kind zijn. Is voorbij voor je het weet
  • Jennifer Peeters

    5 jaar geleden
    Dat kind denkt dat ze volwassen is en wil in de belangstelling staan. Niks meer. Op zo iemand zit Trump zeker niet te wachten. Dat ze op de luchthavens gaat betogen tegen haar leeftijdgenoten die zich niks aantrekken van het klimaat!!!