Koningin Elizabeth en prins Andrew
Volledig scherm
Koningin Elizabeth en prins Andrew © AFP/EPA - Fotomontage HLN

De Queen is in paniek: prins Andrew niet langer welkom bij officiële activiteiten na Epstein-affaire

RoyaltyVerschillende officiële activiteiten waar de Britse prins Andrew (59) bij aanwezig zou zijn, gaan niet meer door. Organisatoren hebben hun uitnodiging ingetrokken omdat de tweede zoon van koningin Elizabeth (93) de laatste tijd onder een vergrootglas ligt vanwege zijn vriendschap met de van kindermisbruik beschuldigde miljardair Jeffrey Epstein. Het zou voor paniek zorgen bij de Queen, die volgens paleismedewerkers nochtans jarenlang het gedrag van haar zoon door de vingers zag.

8 reacties

  • Jan Gielen

    5 jaar geleden
    Het grote risico bij koningskinderen is, dat ze in een ivoren toren opgroeien, waardoor ze geen normale morele ontwikkeling kennen en een misvormd zicht hebben op de werkelijkheid. Zeer waarschijnlijk kan deze mijnheer nu nog niet aanvoelen wat hij misdaan heeft.
  • Jan Verstrepen

    5 jaar geleden
    De koningin is een voorbeeld van een goed staatshoofd, maar helaas heeft ze niet echt veel geluk met haar kinderen ze verdient dit niet uiteindelijk is ze een mens van vlees en bloed en net als iedere moeder.
  • Eddy Bryon

    5 jaar geleden
    Vuilak !!!!
  • Levi Raes

    5 jaar geleden
    Schop dat koningshuis samen met hun politiekers de noordzee in. Het britse volk verdient beter dan dat circus
  • Jef Lois

    5 jaar geleden
    EN volgens dat zelfde hof enkele dagen geleden was van dit alles niks waar ook al zijn er gerechtelijke documenten waar in de "prins" beschuldigd word en nog hield het hof vol dat hij niks gedaan heeft.