.
Volledig scherm
PREMIUM
. © HLN/Photo news

Onze chef voetbal ziet hoe ook Kompany niet ontsnapt aan de harde voetbalwet: “Vince is Pep niet, en daar is niks mis mee”

29 reacties

  • Maria Nuytkens

    5 jaar geleden
    Idd, Kompany is Pep niet maar Kompany denkt dat hij Pep is !!!! De " kenners " blijven maar zeggen het komt wel goed, maar als trainer tot nu toe een dikke BUIS !!!!!!
  • Georges Koukos

    5 jaar geleden
    Kompany is een goede voetballer geweest en niets meer dan dat. Als ze bij Anderlecht een god van hem willen maken is nog beter voor de tegenstanders. Club Brugge, Standaard enz. ze kunnen er best meelachen. Wat nu bij Anderlecht gebeurt is echt FC De Kampioenen toestanden. Een trainer zonder wettelijk papieren die van op de loge via een tussen persoon met de walkietalkie via nog een tussenpersoon naast de bank opdracht geeft aan de trainer op de bank die niets te zegen heeft. Echt FC de Kampioen
  • philippe vander haeghen

    5 jaar geleden
    Als Pep bij City 5 op 21 haalt, staat ie op de keien!
  • Herman Valaert

    5 jaar geleden
    Anderlecht 5 op 21 - serieus gebuisd dus ...elke andere trainer-speler vloog nu zeker de deur uit ...maar ja ' t is Kompany nietwaar .
  • jan van dessel

    5 jaar geleden
    Het enige dat Anderlecht gekocht heeft is een naam i.p.v een ervaren trainer. De beste kasseilegger kan ook geen nieuwe woonwijk uittekenen.