Twitter
Volledig scherm
© Twitter

“Jij en ik zijn een team”: Greta Thunberg krijgt vuistje van Barack Obama

De Zweedse klimaatactiviste Greta Thunberg heeft in Washington de voormalige Amerikaanse president Barack Obama ontmoet en dat ging er heel gemoedelijk aan toe. De twee wisselden zelfs een vuistje uit. Obama postte een foto van dat moment op Twitter.

25 reacties

  • Freyer Boeckx

    5 jaar geleden
    Hoe idioot is de mensheid aan het worden???? Weet er dan niemand wat ons milieu nodig heeft. CO2 is de belangrijkste voeding voor alle planten en bomen. Het laat ze groeien en tijdens dat proces zetten die planten en bomen de CO2 om in zuurstof. Maar daar wringt het schoentje. Alle natuur moet weg voor industrie, dus kan de natuur de CO2 niet meer voldoende omzetten. De grootste filter was ooit het Amazone woud, maar is bijna volledig weg. Open allen de ogen aub
  • Kristof Van Dam

    5 jaar geleden
    De grootste critici zijn meestal diegene die zelf geen poot uitsteken op geen enkel vlak, om dan diegene die hun best doen en soms nog meer aan te vallen... Echt triest. Deden jullie het misschien beter op je 16? Mensen die 2x zo oud zijn kunnen nog niet tippen aan de inspanning die zij levert.
  • Jean West

    5 jaar geleden
    Die Greta heeft een ontmoeting met een grootvervuiler. Zowel voor zijn speeches als voor de nieuwe woning die hij koopt. Wat een blunder.
  • Christine Laevers

    5 jaar geleden
    Greta Thunberg gaat naar school: ze reist de wereld rond, ze krijgt heel veel achtergrondinformatie. Ze leert op het terrein meer dan in een ASO-opleiding waar ze soms in slaap zou vallen uit pure verveling. Als ex-leerkracht kan ik beamen dat het 'onderwijs' voor sommige kinderen destructief is. Verder : historische foto's!
  • Marco Maerten

    5 jaar geleden
    Op enkele positieve reacties na hieronder,is er nog veel werk om deze 'volwassenen' die denken het beter te weten,te heropvoeden en te studeren wat klimaat betreft.De oorzaak ontkennen is op zich al erg,maar dan steeds met dooddoeners een meisje van 16 die duidelijk intelligenter is,de les te spellen..erg triest.