iStock
Volledig scherm
PREMIUM
© iStock

Gratis anticonceptie voor vrouwen met leefloon? “Je kan niet in een wet gieten welke groep geen kinderen meer mag krijgen”

Nu ook Leuven, als vijfde stad in Vlaanderen, gratis anticonceptie aanbiedt aan vrouwen met een leefloon, stelt zich de vraag of die maatregel niet in heel Vlaanderen moet worden ingevoerd. “Je kan niet in een wet gieten dat vrouwen geen kinderen meer mogen krijgen.”

55 reacties

  • Serge Aernoudt

    5 jaar geleden
    Francine Vanderstraeten, korter en correcter kan je het niet formuleren. En als toch gratis moet zijn, dan voor iedereen want in België hoe minder je doet hoe meer je krijgt en zijn inspanningen leveren zelfs stupide geworden.
  • Francine Vanderstraeten

    5 jaar geleden
    Wat al veel zou helpen; het kindergeld afschaffen voor iedereen en dan kun je de kinderen krijgen die je zelf kan onderhouden.
  • The Saviour Machine

    5 jaar geleden
    Super idee en heel hoog nodig gezien de ellende die er nadien komt, gedragen door de gemeenschap voor tientallen jaren....
  • willem merken

    5 jaar geleden
    En morgen komen ze weer af met zoveel kinderen leven in armoede. Zien die dan gewoon niet dat al die dingen aan elkaar hangen en ja neem de drugsproblematiek ook maar bij.
  • Monique Asaert

    5 jaar geleden
    Alles goed en wel, maar de bevolkingsgroep die het zo moeten doen, wil er niet van weten,hoe hun je anders de wereld veroveren door er veel op de wereld te zetten...