Joe Biden.
Volledig scherm
Joe Biden. © REUTERS

Sms’jes tonen aan dat Amerikaanse diplomatie Oekraïne vroeg Bidens te onderzoeken in ruil voor ontmoeting met Trump

De voorzitters van de Amerikaanse commissie die bevoegd is voor het vooronderzoek naar een mogelijke afzettingsprocedure van president Donald Trump, hebben sms-berichten openbaar gemaakt tussen de Amerikaanse diplomatie en een adviseur van de Oekraïense president. De sms'en tonen aan dat de Amerikaanse diplomatie de Oekraïense president heeft gevraagd om Joe Biden en zijn zoon te onderzoeken in ruil voor een ontmoeting met Donald Trump in het Witte Huis.

9 reacties

  • HUGO Wils

    5 jaar geleden
    Lea Hils:Over de leugens van de Clintons(zowel Hillary als Bill),De Bidens en Obama gaan we beter niet uitwijden!Net voor het referendum in GB kwam Obama de Engelsen aansporen om tegen de Brexit te kiezen.Wat had hij daar verloren en ging hij daar zijn boekje ook niet te buiten!!!
  • Sharon Debeul

    5 jaar geleden
    De bewijzen dat Trump buitenlandse regeringsleiders onder druk heeft gezet komen stilaan aan het oppervlak. Leugenaar Trump ontsnapt niet aan de waarheid.
  • wim Goossens

    5 jaar geleden
    @ Fons Casteels : Stop nu eens met naast de kwestie te antwoorden en op een onzinnige manier Trump te verdedigen ... Het gaat er over of hij zijn “executive agreements” ge/misbruikt heeft om zichzelf te bevoordelen ...
  • Lea Hils

    5 jaar geleden
    Daar is de sprookjesschrijver weer die het opneemt voor de meest valse president van de VS, nietwaar fonske casteels stel uw kanditatuur bij het hln. of bij de nva sucses gegarandeerd.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Afwachten of het kaartenhuisje ineen stuikt. Barr, Pompeo, Giuliani en Pence hebben boter op het hoofd. De 1e die kraakt zal wel wat te vertellen hebben in ruil voor immuniteit. Wetten overtreden draagt uiteindelijk gevolgen met zich mee.