Instagram
Volledig scherm
© Instagram

Toekomstige Alfa Romeo-SUV lekt uit op Instagram

Dit voorjaar pakte Alfa Romeo op het Salon van Genève uit met een positieve verrassing in de vorm van de Tonale Concept, een compacte SUV met plug-in hybride aandrijving en de technische fundamenten van de Jeep Renegade. Hoewel de lancering nog meer dan een jaar op zich zal laten wachten, lijken de beelden van het definitieve productiemodel nu al op het wereldwijde web rond te dwarrelen…

4 reacties

  • Ronny Hanssen

    5 jaar geleden
    Alfa kenner of niet de wagens worden gebouwd om op de baan te rijden en dan is een nr plaat vooraan verplicht (in de meeste landen toch) Dat de designers vasthouden aan een spuuglelijke oplossing doet de verkoop toch niet zo goed denk ik toch.
  • David Dierick

    5 jaar geleden
    Antwoord op vorige reacties, sarcastisch bedoeld of niet maar duidelijk geen alfa kenners e, de nummerplaat moet aan de zijkant. Ik vind dit juist heel mooi, de plaat aan de zijkant weg van het mooi midden design dat in teken staat van merk en auto. Het enige merk dat keer nie na aapt, maar lekker zijn ding doet.
  • Abdel Nasser

    5 jaar geleden
    En waar de nummerplaat hangen. Blijkbaar geen plaats voor voorzien.
  • Dirk Van Nuffel

    5 jaar geleden
    Mooie wagen spijtig dat die Alfa Romeo designers er maar niet in slagen om een oplossing te vinden om je nummerplaat op een esthetische manier in het midden van hun wagens te bevestigen.Die nummerplaat links of recht helpt het hele ontwerp van de voorzijde van de wagen naar de vaantjes.