Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
© Getty Images/iStockphoto

Wat laat de biologische klok van een vrouw tikken?

Veel vrouwen voelen hem tikken, de biologische klok. Maar hoe komt dat eigenlijk? Deense wetenschappers gingen op onderzoek uit en zijn een stapje dichter bij het antwoord gekomen. 

3 reacties

  • helle ten brix

    5 jaar geleden
    Meer en meer vrouwen hebben simpelweg geen last van dat getik, en het ziet ernaar uit dat dat aantal nog groeit. Afgezien daarvan zijn er nog altijd meer mannen dan vrouwen die de kinderkelk aan zich voorbij laten gaan.
  • Katia Mistianes

    5 jaar geleden
    Een slimme meid krijgt haar kind op tijd: m.a.w. niet te vroeg (zwangerschapstriemen bij jonge vrouwen) en niet te laat. Een kind is voor een vrouw veel belangrijker dan de carrière. Haar (jonge) kind komt altijd op de eerste plaats: en zo hoort het ook! Feminisme zou eigenlijk juist moeten ijveren voor meer vrouwelijkheid, zachtheid, bescheidenheid en moederlijkheid, bij vrouwen (feminae). Mannen krampachtig nabootsen, is een farce gebleken.
  • Mario Van Haesendonck

    5 jaar geleden
    "voor hun lichaam er volledig klaar voor is". Bepaalt de natuur dat dan niet !? zijn ze dat niet wnnr hun menstruatie begint dan ? emotioneel kan ik me daar nog vragen bij stellen ! sommige meisjes/vrouwen zijn daar nooit klaar voor op dat vlak ...