Opvangcentrum 127bis in Steenokkerzeel.
Volledig scherm
Opvangcentrum 127bis in Steenokkerzeel. © Lukas

Deel van opvangcentrum 127bis dat gereserveerd is voor transmigranten al hele tijd staat leeg

BinnenlandHet deel van het gesloten opvangcentrum 127bis in Steenokkerzeel dat sinds vorig jaar gereserveerd is voor transmigranten, staat al een hele tijd leeg. De politie brengt geen transmigranten meer binnen. Dat melden Het Belang van Limburg en Het Nieuwsblad.

6 reacties

  • Anne Callebaut

    5 jaar geleden
    Geef die Magie een schop onder haar dikke kont,doe liever al die opvangscentrums dicht en geef onze mensen die in armoede leven het weggeworpen geld.
  • Peter Janssen

    5 jaar geleden
    Transmigranten behoeven geen opvang, het zijn ILLEGALEN en die horen meteen eruit gezet worden want ze overtreden de wet!Wanneer gaat de wet nu eens gevolgd worden door de politici die zélf die wet gemaakt hebben?Of hebben niet álle politici de eed gezworen om de belgische wetten te volgen???????Misdadig plichtsverzuim.
  • jorg de clerck

    5 jaar geleden
    Er moet niets gereserveerd worden, er moet gedeporteerd worden.
  • Emile De Smedt

    5 jaar geleden
    Begrijpe wie begrijpen kan.Nieuwe opvang zoeken op plaatsen waar burger ze niet wil.Als nu eens kordaat opgetreden kan,al de bemoeienissen weren van organisatie die elke maatregel op losse schroeven zetten.Grenzen sluiten,opvang in gevangenis voor mensensmokkelaars,ook die op zee handje toesteken.Iedereen er beter van.Ziekenhuizen,rusthuizen en sociale zorg voor eigen volk.Arabische vorstendommen zwemmen in geld mogen denken aan hun eigen volk.
  • Jeaninne Bonduwe

    5 jaar geleden
    En dan is Maggie op zoek naar nieuwe plaatsen in bilzen??? Spreken die mannen niet met elkaar?