Stéphane Moreau.
Volledig scherm
Stéphane Moreau. © BELGA

Stéphane Moreau & co beloonden zichzelf voor vertrek bij Nethys met 12 miljoen euro in cash en groepsverzekeringen

Stéphane Moreau, Pol Heyse en Bénédicte Bayer hebben voor hun vertrek bij de Luikse groep Nethys een bedrag van 12 miljoen euro verdeeld. Dat bericht L'Echo. De krant baseert zich op de verklaringen van een anonieme bron, na afloop van een raad van bestuur van de intercommunale Enodia gisterenavond, waar Nethys een onderdeel van is.

35 reacties

  • Frank Vekemans

    5 jaar geleden
    Van welke politieke familie zijn deze heren nu weer, je mag drie keer raden, maar vermoedelijk van de eerste keer juist.
  • Gino Denil

    5 jaar geleden
    Zo ging dat Belga bericht destijds: ‘De plenaire Kamer heeft donderdag het verzoek verworpen om de parlementaire onschendbaarheid van PS-Kamerlid Alain Mathot op te heffen. Dat gebeurde met 81 stemmen van N-VA, Open Vld, PS en sp.a, tegen 49 stemmen van CD&V, MR, Ecolo-Groen en PVDA. Vlaams Belang en cdH onthielden zich. Het parket-generaal van Luik had de Kamer de opheffing gevraagd van de parlementaire onschendbaarheid van Mathot."
  • Fons Casteels

    5 jaar geleden
    De Duitse toppoliticus Helmut Kohl (RIP) zei ooit over de linkse graaicultuur: "het is gemakkelijker om met een bloedhond voorbij een berg worst te wandelen, dan met een socialist voorbij een berg geld". Want jawel: om een nog onbekende, onverklaarde reden heeft geld een énorme aantrekkingskracht op socialisten.
  • nancy dejonge

    5 jaar geleden
    Hoe kan dit getolereerd worden? Waarom niet vervolgen voor alle genomen beslissingen de laatste 48 maanden van hun mandaat, beslissingen waarin zij persoonlijk in betrokken zijn of persoonlijk voordeel uit gehaald hebben????? Stem dan ook in die zin een wet !
  • robrecht Peeters

    5 jaar geleden
    hij gaf dan ook het beste van zichzelf en dat mag beloond toch.....
  1. En plots loopt Van Quickenborne halve marathon in Knokke-Heist … op kostuumschoenen: “Last-minute beslist mee te doen in plaats van campagne te voeren”

    En plots loopt Van Quickenbor­ne halve marathon in Knok­ke-Heist … op kostuum­schoe­nen: “Last-minute beslist mee te doen in plaats van campagne te voeren”

    Knokke-Heist stond woensdag in het teken van de Engie Run. Tal van sportievelingen waagden zich aan diverse loopafstanden, maar dé opvallendste deelnemer? Dat was ongetwijfeld Vincent Van Quickenborne. De ex-minister en huidig burgemeester van Kortrijk kwam oorspronkelijk naar de kustgemeente om campagne te voeren op de lokale markt, tot hij plots de loopwedstrijd opmerkte.
    Knokke-Heist
  2. Dit is hoe de inwoners van Sint-Martens-Latem Hans D. kennen: “Dertig jaar geleden heb ik nog mee gezocht naar Annie. Nu komt plots alles uit”
    PREMIUM
    ZAAK ANNIE DE POORTERE
    5

    Dit is hoe de inwoners van Sint-Mar­tens-La­tem Hans D. kennen: “Dertig jaar geleden heb ik nog mee gezocht naar Annie. Nu komt plots alles uit”

    Hij legde gedeeltelijke bekentenissen af, maar wie is Hans D. die zijn vrouw Annie De Poortere in de tuin begroef en daar 30 jaar de omerta over bewaarde? In de Kerkstraat in Sint-Martens-Latem herinneren oudere bewoners zich nog hoe met man en macht werd gezocht naar de vermiste vrouw, maar ook dat er nadien nooit nog werd over gepraat. Nu Hans D. is aangehouden, komen de tongen opnieuw los. Onze reporter sprak met buren en oude bekenden.