© Blind Getrouwd

Zo vieren Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ hun eerste huwelijksverjaardag

Victor en Line uit ‘Blind Getrouwd’ zijn een jaar getrouwd. Voor de gelegenheid liet het koppel ‘nieuwe’ trouwfoto’s maken. Het resultaat deelde Victor op Instagram.

adm

Nadat ‘Blind Getrouwd’ dit jaar slechts één koppel opleverde, deelde Victor de foto met #survivor. Afgelopen zomer kondigde het koppel al aan dat ze gingen samenwonen.

“Het gaat heel goed”, zei Victor toen. “We doen alles stap voor stap en zolang we daar allebei oké mee zijn, is het goed.” Een van die volgende stappen, is samenwonen. “Het is nog een beetje puzzelen maar de knoop is doorgehakt. Ik ben al naar de bank en de notaris geweest maar laat ons eerst rustig de zomer doorkomen.” Waar het koppel zich zou vestigen, was nog niet duidelijk. “Het zal sowieso niet in Arendonk zijn. Ik zal met spijt in het hart uit Arendonk weggaan, maar ons huwelijk is de moeite waard om die sprong te wagen.” Het koppel gaf toen aan op zoek te zijn naar een woning in de regio rond Lier of Berchem.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer