Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Trump wil geen schriftelijke antwoorden van klokkenluider die aan basis van Oekraïne-affaire ligt: “Niet aanvaardbaar”

Amerikaans president Donald Trump wijst een voorstel van de klokkenluider in de Oekraïne-zaak, om schriftelijk vragen van Republikeinen te beantwoorden, af. Dat zegt de president op Twitter.

7 reacties

  • Guido Pintens

    4 jaar geleden
    Trump eist effectief het recht op om schriftelijk te antwoorden. Natuurlijk niet door hemzelf, maar zijn staf. Mondeling zou hij er helemaal onderdoor gaan, da's duidelijk. Het is toch godgeklaagd dat hij, wat hij zelf niét wil doen, oplegt aan anderen?
  • Abdelilah Toumi

    4 jaar geleden
    De grapjas. Nu ineens moeten er andere regels gelden. Als hij vragen moet beantwoorden moeten die schriftelijk zijn, maar bij andere mag dat zo te zien niet. Wat voor een clown is dat nu zeg.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    @Rafael Van Meerbeek, 100% gelijk. Dit impliceert dat Trump ook een kruisverhoor in persoon hoort te doorstaan, maar zoals gewoonlijk, voor alles is er een tweet of een eerdere stelling te vinden die zijn huidige visie tegenspreekt. Voor Trump gelden blijkbaar op elk moment van de dag andere regels.
  • Jeroen Beckers

    4 jaar geleden
    Hoe moet je anders iemand afdreigen en intimideren natuurlijk, als je niet weet wie het is?
  • Mathias Keulen

    4 jaar geleden
    Trump heeft gelijk, het staat nu al vast dat er valse informatie is geleverd. Wie zegt dat de klokkenluider nu wel met juiste informatie komt?