De verdachte
Volledig scherm
De verdachte © Opsporing Verzocht

Kent u deze man? Verdachte die Nederlandse conductrice (63) bewusteloos sloeg had Vlaams accent

Een zwartrijder in Nederland heeft een 63-jarige conductrice bewusteloos geslagen op station Breda omdat hij betrapt werd zonder kaartje. Dit gebeurde op 28 september, maar de verdachte is nog altijd spoorloos. “Dit is een zaak waar je heel boos van wordt”, zegt een politiewoordvoerder. Het Nederlandse programma Opsporing Verzocht deelde beelden van de aanval en de verdachte.

14 reacties

  • Piet Van Buggenhout

    4 jaar geleden
    Zo'n kerel is allicht niet aan zijn eerste geweldpleging toe en is toch ook iemand die moet opvallen en bekend zijn in een provinciestadje zoals Tienen. Het zou aan het ongelooflijke grenzen als er geen enkele politieagent in Tienen hem zou kennen. Ik ben benieuwd of ze hem vinden...
  • Guido Prez

    4 jaar geleden
    Beelden zeggen.meer dan woorden
  • Erwin Schauvliege

    4 jaar geleden
    Wat baadt het om die man op te sporen ?Hij weet heel goed dat hij geen risico loopt op een ernstige straf.Dat soort criminelen krijgen, mochten zij ooit worden opgepakt, gratis een pro-deo advocaat (door de burger betaald dus) aangeboden en links-groene rechters zorgen ervoor dat zij nooit gepast gestraft worden,nooit effectief worden opgenomen in een gevangenis.Wanneer krijgt onze maatschappij terug recht op veiligheid ?Wanneer zijn onze politici en justitie bereid om stappen te ondernemen?
  • Filip Vanlaeken

    4 jaar geleden
    We moeten als samenleving durven ingrijpen. Wetten moeten strenger. Gevangenisstraffen mieten allemaal en volledig gezeten worden. Mensen met dubbele nationaliteit ook de Belgische afnemen en terugsturen.
  • Leo Van der Vorst

    4 jaar geleden
    Maar weest gerust, deze dader zal er weer vanaf komen met een probatie en een cursus agressiebeheersing. Te laat en te weinig!