Christophe Lambrecht (48) overleed op 5 mei aan de gevolgen van hartproblemen.
Volledig scherm
Christophe Lambrecht (48) overleed op 5 mei aan de gevolgen van hartproblemen. © Richardson / StuBru

Zoontje (5) van Christophe Lambrecht geeft kinderfuif voor ‘De Warmste Week’: “Nooit meer papa's wiens hart stopt met kloppen”

Maurice Lambrecht, het 5-jarige zoontje van overleden Studio Brussel-stem Christophe Lambrecht, heeft grootse plannen: hij doet dit jaar een actie voor ‘De Warmste Week’. “Ik ga een kinderfuif doen op 1 december voor het goede doel”, legde de kleine Maurice vandaag uit op Studio Brussel. Waarom? “Ik wil echt nooit meer dat er papa’s zijn waarvan het hart stopt met kloppen. Dat wil ik echt nooit meer.”

1 reactie

  • Frederik Boogaerts

    4 jaar geleden
    En wat is de nieuwswaarde?
  1. Tom Van Dyck praat in ‘Vive Le Vélo’ voor het eerst over zijn inzinking: “Dood van Christophe Lambrecht heeft me leren relativeren”
    TV

    Tom Van Dyck praat in ‘Vive Le Vélo’ voor het eerst over zijn inzinking: “Dood van Christophe Lambrecht heeft me leren relative­ren”

    “Het kan raar klinken, maar het is de dood van mijn allerbeste vriend en radiomaker Christophe Lambrecht die me geholpen heeft om weer uit de put te kruipen waar ik in beland was. Zijn plotse dood heeft mij mijn eigen toestand doen relativeren”, zo getuigde acteur-regisseur Tom Van Dyck vanavond in ‘Vive Le Vélo’ bij Karl Vannieuwkerke. Van Dyck maakte een voorzichtige comeback nadat hij zo’n zes maanden geleden, uitgerekend tijdens de try out van zijn theatervoorstelling ‘Het Beest In U’, mentaal crashte en zich noodgedwongen moest terugtrekken uit het publieke leven.
  2. “Unieke ervaring om jezelf op de cover te zien staan”: Véronique De Kock stelt nieuw boek voor in gezelschap van man en zoon
    SHOWBIZZ

    “Unieke ervaring om jezelf op de cover te zien staan”: Véronique De Kock stelt nieuw boek voor in gezelschap van man en zoon

    Wil je weten waar dé hotspots zijn in Antwerpen? Zoek niet verder. ‘Lifestyle Antwerpen’ biedt een exclusieve inkijk in de wereld van luxe en comfort, met de beste restaurants en winkels van de regio. De derde editie werd onthuld in het 5-sterrenhotel Botanic Sanctuary Antwerp, met Véronique De Kock (47) als gastvrouw. Genodigden werden verwend met een buffet van champagne, oesters en gin. Én de geur van vers gedrukte inkt…