Vettel en Leclerc tikken elkaar aan en schuiven van de baan.
Volledig scherm
Vettel en Leclerc tikken elkaar aan en schuiven van de baan. © Het Laatste Nieuws

Hoezo de Formule 1 is saai? Ferrari’s rijden elkaar van de baan in GP Brazilië, solide Verstappen wint duel met Hamilton

Formule 1Max Verstappen heeft de voorlaatste Grote Prijs Formule 1 van het seizoen gewonnen. Op het circuit van Interlagos haalde Verstappen het van Pierre Gasly die verrassend tweede werd. Lewis Hamilton werd derde. De Ferrari’s kwamen opnieuw negatief in beeld. In het slot reden ze elkaar van het circuit. 

23 reacties

  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Niet veel kenners hier. De red bull heeft alles te danken aan het hoogteverschil van het circuit. Net zoals in Mexico heeft de red bull met de hondamotor daar voordeel van, terwijl Ferrari en Mercedes net veel nadeel hebben. Dus niks speciaal wat Max hier getoont heeft. Hij bleef zelf maar weinig voor Hamilton, dus ik denk zelf dat Mercedes al een mooie inhaalbeweging gemaakt heeft voor races die op hoogtes liggen.
  • Ineke Visser

    4 jaar geleden
    Beste Ivo dat is dialect.
  • Ineke Visser

    4 jaar geleden
    Beste Ivo dat is dialect wat we hier spreken.
  • Jean De Smet

    4 jaar geleden
    Deze keer geen brokken bij Max maar wel bij die andere zo gezegde toppers, 4 keer wereldkampioen Vettel en 6 keer wereld kampioen Hamilton..zo zie je maar dat je altijd brokken kan rijden...
  • Erwin Van Roy

    4 jaar geleden
    De beste rijder tja ik weet niet 5 jaar F1 en 8 keer gewonnen. Nog geen wereld titel en maar 3de in de stand. En dan zijn er hier mensen die zeggen dat Hamilton geen straf kreeg toch wel hij is bestraft. Wel raar dat iedereen roept om straf moest Max zo iets doen dan zou iedereen zeggen dat het een race incident is. De beste rijder is voor ieder zijn keuze. De prijzen waren al verdeeld dus wat maakt deze race nog uit de kruimeltjes mag Max hebben.