Amerikaans president Donald Trump
Volledig scherm
Amerikaans president Donald Trump © Photo News

Trump overweegt “sterk” om zelf te getuigen in impeachmentonderzoek

Amerikaans president Donald Trump heeft op Twitter gezegd dat hij bereid zou zijn om zelf te getuigen in het impeachmentonderzoek dat tegen hem loopt.

10 reacties

  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Lef heeft hij wel. Het impeachmentonderzoek gaan gebruiken om leugens en beledigingen te verspreiden over de democraten en tegelijk campagne te voeren voor zijn herverkiezing.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Fons Casteels, Jim Jordan is een extreem conservatief en net als Trump een legende in zijn eigen wereld, een held in het selectief uitbrengen van beeldmateriaal. Als je echter het geheel plaatje bekijkt, zie je dat de republikeinen geen antwoord hebben in hun verdediging, afgezien het proberen afschilderen van getuigen op basis van hun achtergrond en het aankaarten van zaken die totaal naast de kwestie zijn. Zoals het geval van hearsay. Dit is een politiek verhoor, geen rechtszaak.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Meer dan dat zijn telefoontje "perfect" en "wonderful" was, zal hij niet kunnen vertellen. Maar laat hem maar getuigen: hij praat zichzelf wel de vernieling in! En Fons Casteels haalt zijn "nieuws" weer uit zijn eigen alternatieve realiteit! :) Niémand heeft een belastende verklaring ingetrokken, integendeel!
  • john Roderigas

    4 jaar geleden
    zo kan hij toch alle leugens kracht bij zetten, en zijn fake news vertellen.
  • Fons Casteels

    4 jaar geleden
    Wie de moeite doet om op het bekende videokanaal wat "Jim Jordan hearings" op te zoeken, krijgt daar te zien wat de VRT e.a. proberen stil te houden. Elke kroongetuige van de Democrats heeft tijdens de live hearings zijn/haar eerdere anti-Trump verklaringen teruggetrokken. En één voor één geven ze nu onder ede toe dat Trump niks strafbaars heeft gedaan.