Margot Hallemans in ‘Familie’
Volledig scherm
Margot Hallemans in ‘Familie’ © Familie

‘Familie’-actrice Margot Hallemans wordt yoga-experte op tv

TVMargot Hallemans (26) gaat meewerken aan de nieuwe themazender TV Plus, die voorheen Stories heette en nu op kanaal 40 op Telenet te zien is. De nieuwe Vlaamse themazender zet in op nostalgie, muziek, lifestyle en gezondheid. 

1 reactie

  • piet devlieger

    4 jaar geleden
    Prachtig hoe de wereld vandaag de dag ontelbare experten en deskundigen telt. En dat op alle gebieden die je je maar kan indenken.
  1. Acteurs die koning Willem-Alexander en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”
    PREMIUM
    tv

    Acteurs die koning Wil­lem-Alexan­der en Máxima spelen, werden ook in het echt verliefd: “Opnames waren een dolle rit”

    De Nederlandse koningin Máxima (52) en koning Willem-Alexander (57) moesten heel wat hindernissen overwinnen om met elkaar te kunnen trouwen. Dat ontdek je in ‘Máxima’, de Nederlandse versie van ‘The Crown’, zeg maar. Een modern sprookje, eentje dat ook voor de hoofdrolspelers uitkwam. De Argentijnse actrice Delfina Chaves (28) en haar Nederlandse tegenspeler Martijn Lakemeier (30) werden ook in het echt verliefd. Onze royalty-expert sprak met de twee op de première van de prestigieuze reeks in Amsterdam. “We zijn een team geworden.”
  2. Hoogst uitzonderlijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten
    TV

    Hoogst uitzonder­lijk in ‘Boer zkt vrouw’: Silke en Chloë beslissen zelf om programma te verlaten

    Veel drama in de negende aflevering van ‘Boer zkt vrouw’. Zowel voor boer Martijn (35) als Thomas (29) is het tijd om één van hun uitverkoren vrouwen naar huis te sturen. Martijn moet Lynnsie troosten bij haar vertrek, maar bij boer Thomas kiezen Silke en Chloë er zelf voor om op te stappen. “Het blijft vriendschappelijk”, klinkt het. Bij boerin Sanne biecht Robin op dat hij vlinders in zijn buik heeft, maar die gevoelens zijn nog niet wederzijds.