Eden Hazard met Mourinho.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard met Mourinho. © REUTERS

Mourinho en de Belgen, dat matcht. Zijn eerste ontmoeting met Vertonghen was hilarisch: “De jongen stond in zijn blootje”

Premier LeagueDe nationaliteit maakt hem weinig uit. Zolang ze maar in dienst spelen van zijn genie. Het huwelijk Tottenham-Mourinho wordt José en de Belgen, deel III. Van de ­Gouden Generatie zal straks een derde onder zijn vleugels hebben ­gewerkt. Zoals Eden Hazard bij Chelsea. Eerst maakte Mourinho hem voor een volle kleedkamer af, maar nadien vonden de ­meedogenloze pragmaticus en zachte romanticus elkaar. Ook met deze spelers heeft ‘The Special One’ een klik.

3 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Mourinho en Conte houden van spelers die heel defensief zijn ingesteld. Conte deed dat bij Chelsea samen met Hazard en Courtois, vreselijke wedstrijden waren dat. Hazard die van eigen helft de ballen ging ophalen, terwijl hij het gevaarlijkst op de helft van de tegenstander. Gelukkig gaat hij dat afleren bij Real, want dan krijgt men de echte Hazard te zien, iemand van wereldklasse. Voor Courtois is dat ook wennen, ipv 9 verdedigers voor zijn neus, zijn ze bij Real aanvallender ingesteld.
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Het matcht tussen hem en de Belgen toch niet helemaal waar, toen hij één van de beste middenvelders ter wereld in zijn handen kreeg besefte hij dat niet en moest hij niet veel hebben van Kevin en liet hem zonder veel heisa gaan. Hij zal het niet dat deze speler nog een ongeloofrijke groei marge had. Dus zo speciaal is hij niet zo te zien.
  • Roel Janssen

    4 jaar geleden
    En romelu en Kevin dan?