Het Port Macquarie Koala Hospital in Port Macquarie  in de deelstaat New South Wales waar ook Lewis werd opgevangen.
Volledig scherm
Het Port Macquarie Koala Hospital in Port Macquarie in de deelstaat New South Wales waar ook Lewis werd opgevangen. © AFP

Zwaar verbrande koala Lewis bezweken aan zijn verwondingen

De zwaar verbrande koala Lewis, waarvan vorige week beelden de wereld rondgingen toen hij door een heldhaftige vrouw van de dood werd gered tijdens de hevige bosbranden in Australië, is toch bezweken aan zijn verwondingen. Dat melden Australische media.

8 reacties

  • lena De Wit

    4 jaar geleden
    Mijn hart breekt elke keer als ik die arme Koala hoor janken wanneer ze water over hem gieten. Heel veel respect voor deze moedige vrouw
  • kris De Laet

    4 jaar geleden
    Mijn hart bloedt nog maar eens rust zacht lieve Lewis ❤️❤️
  • Daniel Tant

    4 jaar geleden
    Daniel Tant. Spijtig dat ik er niet bij ben maar ik zou alles doen om die beestjes te redden het zijn voor mij mijn lievenlings diertjes, weel dank aan die vrouw die held gedaan heeft om het diertje te redden ik ben gelukkig maar het geeft niet geholpen dank aan die vrouw.
  • SABINE TAVERNIER

    4 jaar geleden
    Slaap zacht lieverd ❤ je hebt nu geen pijn meer.
  • Zee Groen

    4 jaar geleden
    Ik vind dit zo enorm, enorm triestig. Op zo'n momenten zou ik een gigantische oppervlakte bossen willen bezitten om een strikt beschermde biotoop te maken. Oeps, maar dan ben je een zogezegde rijke, een misdadiger dus, is je eco voetafrduk te groot, en een gevaarlijk individu dat door ongelijkheid verderf in de wereld brengt. Natuurbescherming zal uit de privé hoek moeten komen of ze zal niet zijn.