Beeld ter illustratie: luchtfoto van De Panne.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie: luchtfoto van De Panne. © photo_news

Na 40 jaar doen magistraat en speurder boekje open over schandaal rond bouwgronden De Panne: “Paleis kwam tussen in corruptiezaak”

Een oud-magistraat én een speurder getuigen dat het Koninklijk Paleis destijds ongeoorloofd is tussengekomen in een oude corruptiezaak, waarbij de Koninklijke Schenking bouwgronden verwierf. Dat meldt De Tijd vandaag op zijn website. Het paleis zou in 1979 de betrokken speurder aangemaand hebben om een hoofdverdachte vrij te laten.

56 reacties

  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Slim van de Magistraat en de speurder, alles naar buiten brengen als alles zeker is verjaard, zo weet hij zeker dat ze hem niet meer kunnen vervolgen, nogmaals het gerecht is er om de kleine man de duivel aan te doen.
  • Jean François Van Balen

    4 jaar geleden
    Jan Van Balen Juist Norbert Corten. .Alle Belgen gelijk voor de wet MAAR de wet is niet gelijk voor alle Belgen
  • Thierry Willems

    4 jaar geleden
    congokwestie is ook verjaard,gelukkig zal de bevolking daarvoor niet moeten betalen!!!!
  • Julien Cuypers

    4 jaar geleden
    De naam zal die magistraat en speurders toch nog weten? Natuurlijk zal het paleis proberen dit tot in de kiem te smoren. God weet hoeveel gronden en bezit zijn er op die manier in handen gekomen van die koninklijke schenking.
  • JOCHEM SCHEYS

    4 jaar geleden
    De hooggeplaatste magistraat op rust meteen oppakken en vastzetten! Die man heeft z’n job niet uitgeoefend zoals het hoort. Zeer zware beroepsfouten!