Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Anderlecht mikt op Boli, maar krijgt stevige concurrentie: “Hij heeft alles om te slagen en mag zelfs hoger mikken dan België”

AnderlechtZijn vorm is beter dan die van Anderlecht. Daarom wil paars-wit in januari Yohan Boli aantrekken. Hij scoorde bij STVV al negen keer. Anderlecht krijgt echter stevige concurrentie. 

41 reacties

  • Marc Pauwels

    4 jaar geleden
    Kost niet veel. Zolang men in het Lotto park met 1 spits blijft spelen gaat de miserie en puntenverlies blijven duren.
  • Peter Thys

    4 jaar geleden
    hoe kun je nog eerlijk voor je ploeg spelen als je tegen de ploeg speelt die binnenkort je werkgever zou kunnen zijn en d(i)e broodnodige punten moet hebben !Eigenlijk vanaf de competitie bezig is geen binnenlandse transfers meer en dan zal het een beetje eerlijker gaan (of tot bijna het einde met de volgend jaar aankomende transfer in eenzelfde situatie)
  • Marc Claes

    4 jaar geleden
    Het zou verboden moeten zijn tijdens de competitie spelers kopen en verkopen, ik vind dit competitie vervalsing maar dat is het reglement zeker. Het zijn altijd de clubs met veel geld die zoiets doen de kleintjes kunnen dat niet en zijn dan nog eens het slachtoffer. Als men nu al eens zou verbieden van in België spelers te verkopen of kopen tijdens de competitie
  • rudy alleyn

    4 jaar geleden
    Eens proberen meer verdraagzaam te zijn beste mensen,pffff,er zijn veel mensen die vechten tegen kanker,ook in onze familie .... Dank U.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    Redelijke speler, maar als jeugdwerking en opleiding en scouting niets beter kunnen voortbrengen, schaf die hele jeugdwerkingsstructuur dan af. De voorzitter van KVM met de grote sterren en de Europabeker vroeg ooit aan voetbalbond wat de boete was om hele jeugdwerking af te schaffen. Ik denk dat Aad toen nog trainer was.