Gerrit-Jan van D.
Volledig scherm
Gerrit-Jan van D. © RV

Vader van Nederlands spookgezin is nog altijd niet verhoord omdat hij al jaren niet meer kan praten

De vader van het Nederlandse spookgezin dat een teruggetrokken leven leidde op een boerderij in het Drentse Ruinerwold, is twee maanden na zijn arrestatie nog altijd niet verhoord door de politie. Zijn advocaat Robert Snorn bevestigt donderdag berichtgeving van het Dagblad van het Noorden dat de 67-jarige Gerrit-Jan van D. enkele jaren geleden een hersenbloeding heeft gehad en daardoor zijn spraakvermogen volledig is verloren.

7 reacties

  • Janna Boonstra

    4 jaar geleden
    Tja, niet kunnen praten? Zijn religie wanen zijn blijkbaar niet aangetast. Ik geloof er werkelijk niets van. Hiet lijkt mij meer dat hij niets wil zeggen. En zoals altijd zal dat figuur wel weer een advocaat van de duivel hebben.
  • ANN LIMBOS

    4 jaar geleden
    Niet kunnen of niet willen praten ?
  • Leonarda Van Opbroecke

    4 jaar geleden
    Kan hij ook niet schrijven dan ? Heb meermaals meegemaakt met niet-europese sollicitanten geen enkel Europese woord spraken. Dus geen comminicatie maar toch stempeltje voor de VDAB als "zoekende". Tot ze een echt probleem hadden met mogelijke schorsing wegens fraude. Dan ineens kon er wel gepraat worden !!! Kortom: deze weet dat hij beter zijn mond houdt.
  • Marc Spandel

    4 jaar geleden
    Vraag eens aan die advocaat of de man, als hij niet kan spreken, hij dan ook niet kan 'schrijven'.
  • Albert Jacobs

    4 jaar geleden
    Hij kan toch schrijven of ook niet