AP
Volledig scherm
© AP

Guardiola en Kompany achterna: Kevin De Bruyne begint op zijn 28ste aan trainerscursus

VoetbalDe trainersambitie brandt nog niet, maar Kevin De Bruyne (28) anticipeert. Hij gaat zich inschrijven voor de verkorte trainerscursus die de KBVB organiseert voor internationals. Wordt hij, na Vincent Kompany, de zoveelste evangelist van Pep?

9 reacties

  • eric debanne

    4 jaar geleden
    Het is niet omdat je een grote speler bent dat je zeker even een grote coach kan worden eh ... En ook niet iedereen wil in het voetbal blijven na hun carrière ook .
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Het is niet dat je een goede speler bent met inzicht en deskundigheid , dat je na die cursus ook een goede trainer bent . Het zijn twee totaal verschillende werelden . Een trainer moet het in hem hebben . Het is een totaal andere wereld . Beter dat Kevin op het veld blijft . Nog enkele jaren , dan stilaan uitbollen , en dan genieten van gezin, kinderen en zijn ruim verdiende spaarpot . Misschien een jeugdclubje opstarten ( of begeleiden) , zal hij veel meer plezier aan hebben en van genieten.
  • Pieter Janssens

    4 jaar geleden
    Ze voelen dat hun speeljaren aan het slinken zijn en dan zonder centen gaan zitten..
  • Theo Van Hoof

    4 jaar geleden
    We weten ondertussen hoe goed het zijn collega would be trainer vergaat. Velen zijn geroepen. Weinigen uitverkoren. De beste spelers zijn niet altijd de beste trainers.
  • Marc LInden

    4 jaar geleden
    topspelers worden zelden top-coaches. is een ander beroep.