Pakkend én hilarisch: Studio Brussel eert Christophe Lambrecht, zoontje Maurice steelt show

Alle Studio Brussel-medewerkers, arm in arm. En dat voor hun Christophe Lambrecht. De Studio Brussel-dj én De Warmste Week-pionier overleed op 5 mei dit jaar aan een hartfalen op amper 48-jarige leeftijd.

djr

Zijn zoontje Maurice (5) wilde na het overlijden van zijn papa ook iets doen voor De Warmste Week. Daarom organiseerde hij een kinderfuif in Kontich én verkocht hij truien met een regenboogtekening van zijn hand. Dat leverde maar liefst 25.314 euro op.

Dance Monkey

Ook Christophes vriendin Anda en dochters Bruna en Helena kwamen het podium op. Een pakkend moment voor iedereen die Christophe liefhad. Er vloeiden tranen, maar toch stapte iedereen met een lach het podium af. Dat mede dankzij Maurice zelf. Hij vroeg het liedje Dance Monkey van Tones and I aan en danste voor het hele publiek.

Zijn mama had nog lovende woorden voor de Studio Brussel-crew. ““Jullie moeten ook elke dag iemand missen en dat is ook moeilijk. Als je dan als team zo’n fantastische radio kunt blijven maken ook tijdens deze Warmste Week. Dat verdient een applaus.”

En er was applaus. Een volgepakte weide bewees nog een laatste eerbetoon aan Christophe.

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

© DJR

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer

Meest Gelezen