Reporters/RV - Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Reporters/RV - Fotomontage HLN

“Het proces van de eeuw”: vader Meghan Markle moet wellicht getuigen tegen eigen dochter

RoyaltyThomas Markle (75), de vader van Meghan, is bereid te getuigen tegen zijn eigen dochter in de rechtszaak die prins Harry en Meghan hebben aangespannen tegen de tabloids. Meer nog: de verdediging zou Thomas willen oproepen als kroongetuige binnen de zaak. Dat melden Britse media op basis van juridische documenten die werden ingediend bij de rechtbank in Londen. 

7 reacties

  • annie staes

    4 jaar geleden
    van bij het begin is geweten dat de poppen aan het dansen gingen gaan, wat Prinses Diana met zovéél gratie voor de monarchie en de bevolking bereikt had kan de former actrice niet aan tippen, heeft zelfs de allures niet om van adel te zijn !
  • Tanja Keeris

    4 jaar geleden
    Hij heeft groot gelijk en als ze het echt goed willen doen werken ze af en toe samen met een wat kleinere, minder bekende uitgever of tabloid om die ook een goede kans te geven tegen de grote jongens. Eerlijkheid moet dan wel voorop staan door diegene die het gaan uitvoeren. Succes Harry en Megan. You derserve it!
  • luc rasson

    4 jaar geleden
    Geen enkel persoon dan zijn naaste famillie,kent haar vader.Ruzies zoals bij vele anderen.Ik zelf vind het spijtig,dat Harry,voor alles zijn overleden moeder erbij haalt.Naar begrepen,willen ze wel de inkomsten,maar niet de lasten van het zottekot dat het daar moet zijn.Haar vader,zoals iedereen,heeft het recht om gehoord te worden.Makkelijk om als je miljoenen hebt,om je vader de mond te snoeren.
  • Mich Vanderhoydonck

    4 jaar geleden
    Zoals de verdediging terecht aanhaalt , zoeken de Royals zelf de pers op om hun bevoorrechte positie te kunnen behouden . Nadien komen ( aan) klagen is erover.
  • Jeroen Van Simaeys

    4 jaar geleden
    Zijn eigen dochter door het slijk halen, hopelijk wordt hij weggejaagd