Het meisje levert het bewijs van de mishandelingen  dankzij videobeelden waarna de politie haar vader, Damon Becnel, oppakt.
Volledig scherm
Het meisje levert het bewijs van de mishandelingen dankzij videobeelden waarna de politie haar vader, Damon Becnel, oppakt. © Wear/ Okaloosa Department of Corrections

Niemand gelooft dat ze wordt mishandeld door haar vader. Dus installeert moedig meisje (14) camera’s

Jarenlang mishandeld worden door je vader en praktisch niemand die je gelooft. Het overkwam een veertienjarig meisje uit Florida. De moedige tiener bleef niet bij de pakken zitten en installeerde camera’s in de woonkamer om de mishandeling aan te tonen. En met succes. Op 2 januari pakte de politie geweldenaar Damon Becnel (47) op.

4 reacties

  • Anne Marie De Keersmaecker

    4 jaar geleden
    zou dat ook moeten doen, heb ook zo'n familielid die dat met zijn eigen moeder doet
  • Wesley De Koninck

    4 jaar geleden
    Ze wonen in bij een vriend van de (v/d)ader...? als hij op borg vrij komt kan hij ze daar lekker gaan mishandelen. Erg voor de slachtoffers!
  • marc rooms

    4 jaar geleden
    Dat dievader dan nog enig zeggenschap krijgt zegt veel over justitie ! moet boeten en de gevangenis in en voor eeuwig en 1 dag zijn ouderlijke rechten kwijt
  • Mendy Kanters

    4 jaar geleden
    Dat de man in kwestie uberhaupt nog mag bepalen waar hij zijn dochter onderbrengt is van t zotte. Hoop dat de moeder haar gelijk krijgt en moeder en dochter snel herenigt worden . De man moet al zijn rechten wat betreft voogdij ontnomen worden
  1. Hebben wetenschappers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaandoening kan veroorzaken”
    PREMIUM

    Hebben wetenschap­pers nieuwe genetische vorm van alzheimer ontdekt? “2 op de 100 lopen rond met gen dat de hersenaan­doe­ning kan veroorza­ken”

    Wetenschappers hebben mogelijk een nieuwe genetische vorm ontdekt van de ziekte van Alzheimer. Dat melden ze in een nieuwe wetenschappelijke publicatie in het tijdschrift Nature Medicine. Personen die twee kopieën van een bepaald gen dragen, lijken de aandoening bijna altijd te ontwikkelen. Maar om welk gen gaat het? Hoe hebben de wetenschappers dit ontdekt? En wat betekent dit nu precies? HLN Wetenschapsanalist Martijn Peters licht toe.
  2. Amerikaanse basketbalster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpselen en een groot mes”
    PREMIUM
    3

    Amerikaan­se basketbal­ster Brittney Griner vertelt voor het eerst over negen maanden in Russische gevangenis: “In mijn eerste cel lagen bloed, uitwerpse­len en een groot mes”

    Brittney Griner (33), de Amerikaanse basketbalspeelster die in 2022 negen maanden in een Russische cel werd opgesloten omdat ze betrapt was op het bezit van cannabisolie, deelt voor het eerst haar ervaringen. In een interview met tv-zender ABC getuigt ze dat ze tijdens haar gevangenschap zelfmoord heeft overwogen. Die mogelijkheid had ze ook, want in haar cel vond ze al op de eerste dag een groot mes. Dit is haar verhaal, gebaseerd op dagboeknotities die ze opschreef in de marges van een sudoku-boekje en een bijbel die ze bij had.