Lev Parnas.
Volledig scherm
Lev Parnas. © REUTERS

Hoofdrolspeler in Oekraïne-affaire: “Trump wist wat er gaande was”

Een van de hoofdrolspelers in de Oekraïne-affaire rond Donald Trump stelt dat de Amerikaanse president wel degelijk op de hoogte was van wat ze daar uitspookten. “Hij liegt als hij zegt dat hij niet wist wat zijn advocaat Rudy Giuliani en ik in Oekraïne deden”, klinkt het. “Ik zou niets doen zonder zijn toestemming.” Lev Parnas deed zijn uitspraken in een interview met de zender MSNBC. 

17 reacties

  • Jacky Vanderplas

    4 jaar geleden
    De amerikanen krijgen beetje bij beetje hun vrijheden terugdie obama heeft afgenomen .Daarentegen zitten wij hier met een tildonk en onbetaalbaar levendonderhoud en totaal geen rechten de staat moeit zich met alles dus die heeft het voor het zeggen .amerikanen kunnen nog over zichzelf beschikken.
  • Diane Bernaerts

    4 jaar geleden
    Filip Vanlaeken: Biden heeft niets mispeuterd, dus hoe zou Oekraïne hem in hun greep kunnen krijgen? Het is wél een feit dat nu Poetin de president van de VS in zijn greep heeft.
  • Kevin Noël

    4 jaar geleden
    Trump doet goed werk. Daarom ook dat op zeer korte termijn zo goed als alle republieken achter hem stonden. Verkozen door zicht af te zetten van het establishment en daarna de partij volledig achter u krijgen dan ben je slim en goed bezig. De democraten graven hun eigen graf...links democraten maken sowieso geen schijn van kans en Trump maakt gehakt van sleepy Joe.
  • Gerry Cle

    4 jaar geleden
    Dat de republikeinen Trump blijven steunen na alles wat er over hem geweten is zullen ze zich nog beklagen.
  • Dirk Van Brussel

    4 jaar geleden
    Filip Vanlaeken, wat heeft Biden te maken met de afzettingsprocedure van Trump ? Trump wordt geviseerd om wat hij gedaan heeft en niet om de persoon Biden. Biden is het onderwerp van de zaak. Het is de actie van Trump die onwettig is. Trouwens Biden is geen president.