Conner Rouseau was donderdag aanwezig op de nieuwjaarstoespraak van PS-voorzitter Paul Magnette.
Volledig scherm
Conner Rouseau was donderdag aanwezig op de nieuwjaarstoespraak van PS-voorzitter Paul Magnette. © BELGA

Sp.a-voorzitter Rousseau vindt PS-idee van voorlopige regering geen goed idee

Sp.a-voorzitter Conner Rousseau is geen voorstander van een tijdelijke federale regering, een idee dat PS-voorzitter Paul Magnette dit weekend naar buiten bracht. Dat maakte Rousseau duidelijk in ‘De Ochtend’ op Radio 1. 

19 reacties

  • Ronny Biesen

    4 jaar geleden
    Inderdaad, de kiezer heeft in mei al gesproken. Luister dan ernaar.
  • Veronica Voorhelst

    4 jaar geleden
    Dan kunnen we beter met twaalfden voortdoen. Dan kan de schuld tenminste niet oplopen, zoals ze zeker zou doen als Magnette het voor het zeggen had.
  • Julien Cours

    4 jaar geleden
    Ons mateke heeft goed opgelet tijdens Steve Jobs' voordrachten om das publicum een nieuw hebbeding aan te smeren. Alleen verkoopt hij geen hardware maar prietpraat die al honderd keren gezegd werd en eenkind van vijf weet. Much to do about nothing. Showtime!
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Van waar haalt mijnheer Magnette de lef om dat voorstel te doen? Als er iets zou moeten gebeuren (gebeurd zijn), is het wel duidelijke regels voor verkiezingen: de grootste partij vormt de regering en levert de premier, de tweede grootste partij moet er bij zijn, en indien er binnen de 3 maanden geen nieuwe regering is: nieuwe verkiezingen binnen de zes maanden na de initiële verkiezingen. Alle partijen hebben het nog nooit nodig geacht duidelijke verkiezingswetten te maken: dus allen schuldig!
  • Wilfried Vanden Berg

    4 jaar geleden
    Rousseau is een mannetje die heel waarschijnlijk verkoop technieken heeft geleerd . Een fantast met een grote mond en heel veel show , maar nog steeds niks heeft bewezen . Als men bij SPA zulke fantast binnen haalt dan moeten ze bij SPA echt radeloos zijn. Hij past echt in de Geert Hoste shows .