Bennett klopt Philipsen.
Volledig scherm
Bennett klopt Philipsen. © Photo News

De kop is er al af voor Quick.Step: Sam Bennett opent rekening met spurtzege in Tour Down Under, Philipsen tweede

Tour Down UnderSam Bennett heeft de eerste rit in de Tour Down Under gewonnen. De Ierse sprinter van Deceuninck-Quick.Step haalde het in een sprint voor onze landgenoot Jasper Philipsen. De kop is eraf. Nú al. “Mijn doel hier? Zoveel mogelijk winnen”, grijnsde Bennett.

8 reacties

  • patrick isenborghs

    4 jaar geleden
    Deprez u zit altijd maar te zeggen hoe VA de wereldtop versloeg in de sprint in de tour . Ten eerste heeft VA die sprint zelf niet op gang getrokken .Hij kwam van achteren uit na dat hij de ganse ontsnapping achteraan in de groep ontsnapte zat om dat zijn kopman niet mee was . De knechten van de sprinters hadden zich te pletter gereden om die 2 fransen op afstand te houden en daar heeft wout zijn voordeel uitgehaald . Prachtige overwinning maar in een echte massasprint heeft hij geen kans
  • Roger Deprez

    4 jaar geleden
    Raf de Waele, hij is niet die zuiverste spurter zoals Ewan of andere maar en dat is zeer belangrijk hij heeft wel een enorme macht om een zeer hoog wattage te leveren en dat zal nog verbeteren vanaf zijn 25 ste jaar als hij beseft dat hij de spurt van iets verder moet aantrekken dan die mannen van de zuivere spurt, Wout zit in het zelfde geval niet wachten maar zelf gaan zoals hij de wereldtop klopte verleden jaar in de tour.
  • Wouter Van de Walle

    4 jaar geleden
    Jasper wordt een grote! En DQS doet wat ze het beste doen, alles winnen wat te winnen valt
  • Raf De Waele

    4 jaar geleden
    Roger Deprez, denkt u dat? Een 'rasechte' spurter is hij toch niet! Ewan, Gaviria, ...
  • emmanuel vanderbeke

    4 jaar geleden
    Vala hij zal het ketonen wie de rapste is