Fotomontage HLN
Volledig scherm
© Fotomontage HLN

“Ik hield van mijn zus, maar niet van wie ze geworden is”: Samantha Grant haalt in open brief uit naar halfzus Meghan

RoyaltyNu prins Harry (35) en Meghan Markle (38) opnieuw samen in Canada zijn, lijkt het stof rond de Megxit-saga eindelijk wat te gaan liggen. Maar dat is buiten Samantha Grant (55) gerekend. Zij schreef een open brief voor de Britse krant The Sun, en haalt daarin venijnig uit naar haar halfzus. 

9 reacties

  • Peeters Francis

    4 jaar geleden
    En hoeveel geld zal mevr Grant ontvangen hebben om deze brief te schrijven en in de mefiacte zetten. Het draait om geld en sensatie.
  • willy zachel

    4 jaar geleden
    Ze kent haar halfzus amper of beter gezegde ze kent ze helemaal niet ? Dat deel van die zogezegde familie die eigenlijk nooit een één familie is geweest was voor Megan reeds jaren geleden een afgesloten hoofdstuk ! Maar de jaloezie Voor de succesrijke halfzus bij dat soort mensen is zonder grenzen zelfs de vader is jaloers op een dochter die hij reeds jaren geleden gedumpt heeft bij haar moeder en waar hij ook nooit één cent alimentatie voor betaald heeft !
  • wim CLAES

    4 jaar geleden
    moeilijk te geloven. dit is duidelijk een verdeelde familie,een deel zit in het vaderkamp, Meghan duidelijk in het moederkamp. Waarschijnlijk puur uit liefde voor dat mens, uit compassie wat ze met haar uitzetten. als je problemen hebt met familie kan je die perfect negeren, en ophouden met commentaar te leveren op dingen waar je eigenlijk geen zaken mee hebt.persoonlijk begrijp ik haar, afgaande op de marginaliteit die ze al tentoon hebben gespreid.
  • ivan de ridder

    4 jaar geleden
    Misschien moet Meghan's familie ook eens het wat vrede en rust schenken, aldus zich van openlijke prietpraat en voer voor de boekskes distantiëren.
  • philippe claes

    4 jaar geleden
    aandachts zoekerij van dat mens