Frank Arnesen, nu technisch directeur van Feyenoord, was vanmiddag aanwezig in Eindhoven.
Volledig scherm
Frank Arnesen, nu technisch directeur van Feyenoord, was vanmiddag aanwezig in Eindhoven. © PHOTO NEWS

BeNeLiga zit op de rails: elf clubs scharen zich unaniem achter project

VoetbalDe Belgische G5 en de ­Nederlandse G6 willen doorgaan met het BeNe­Ligaproject. Ze beslisten vanmiddag unaniem om Deloitte een nieuwe, diepgravendere ­studie te laten maken. 

84 reacties

  • Charlie Sieber

    4 jaar geleden
    Dan nog blijft een Mickey Mouse competitie, de lamme tegen de blinde. Ik kijk liever de Duitse, Spaanse en de Engelse competitie dan de BeNeLiga. Wanneer men van het Duitse, Engelse of Spaanse competitie zapt naar de Belgische of Nederlandse competitie lijkt het alsof alles 10 keer trager wordt gespeeld. Wat logisch is, want alle topspelers spelen in het buitenland. Wij moeten het doen met subtoppertjes
  • Van Camp Robin

    4 jaar geleden
    En er rekening mee houden dat de Europese tickets zullen gehalveerd worden. 1of 2 CL tickets in plaats van 4 nu etc. Dat de Nederlanders met de champion league tickets zullen gaan lopen. Dat er geen supporters mee gaan op verplaatsing naar Nederland en omgekeerd. De finale doodsteek voor het Belgische voetbal, dat toch al aan de grond zat.
  • L.R. JANSSENS

    4 jaar geleden
    Hier wordt eenvoudigweg niet aan de trouwe supporter gedacht.Welke zot gaat nu drie uur met de wagen of vier uur met een duur betaalde bus naar een matchke kijken? De stadions zullen vlug gevuld zijn op die manier. Geld geld geld geld geld,en niks anders voor de bobo's.
  • Rudy Cockx

    4 jaar geleden
    als je hoogstaand voetbal wil zien kijk dan op tv of doe een citytrip,maar als je spannend en leuk voetbal wil zien blijf dan in eigen land en leg je er bij neer dat het nooit meer wordt zoals in de jaren 80, vergeet niet dat NU AL de lagere reeksen kapot gaan door het format van de KBVB (po1, po2, 1a,1b)bij een beneleage worden 3/4 van de eerste klassers ook een lagere reeks .en trouwens is het niet tof dat iedereen van iedereen kan winnen zoals vroeger zonder po1,europees lukte toen wel
  • Eddy Vervaet

    4 jaar geleden
    Nolle?Sinds Gent elk seizoen PO1 speelt natuurlijk...