Archiefbeeld, Audi Brussels.
Volledig scherm
Archiefbeeld, Audi Brussels. © REUTERS

“Audi Brussels beëindigt contracten van 145 interim-medewerkers”

De directie van Audi Brussels heeft de vakbonden laten weten dat ze in de komende dagen en weken de contracten zal beëindigen van 145 interim-medewerkers en dat er dagen economische werkloosheid zullen komen voor het personeel van de Brusselse fabriek van de Duitse luxewagenbouwer. Dat is vernomen uit syndicale bron. 

17 reacties

  • edgard gielis

    4 jaar geleden
    er zullen nog veel werklozen in de auto bedrijven komen auto word nu al onbetaalbaar dank zij de inleveringen van de vorige regering met NVA indexsprongen enz en door klimaat DE WEVER
  • Abdel El Baroudi

    4 jaar geleden
    Anderzijds is het ook zo dat er natuurlijk veel minder mensen bestellen. De rijke hebben' allemaal 1tje besteld en. Je zit daar nu opgescheept met een model die minimum 80duizend kost. Waar europa nog niet echt de infrastructuur voor heeft, opladen kost je onggeveer 60euro voor 300 km te kunnen afleggen en duurt zeker een half uur om op te laden.
  • GERARD DE PELECIJN

    4 jaar geleden
    Politiekers kunnen geen geldverlies lijden, die blijven maar knoeien!
  • Cecarine De Smet

    4 jaar geleden
    Tging toch zo goed in de economie volgens de regering....er zijn jobs gecreëerd....
  • Anoniem

    4 jaar geleden
    @Johan Billiet ,juist en daarom is een Audi die je in Duitsland bestelt en ook gaat halen een slordige voor net dezelfde in Belgie ca 13700€ goedkoper (en dan heb je hem ingevoerd in Belgie) even opgemerkt,bestel geen wagens meer in Belgie.