Tom Lenaerts
Volledig scherm
Tom Lenaerts © Kristof Ghyselinck

Tom Lenaerts ziet fictie en realiteit akelig dicht bij elkaar komen in ‘Over Water’: “Ik dacht dat die drugsbendes onze scenario’s gepikt hadden”

TV“Ik hoor tv-makers vaak zeggen dat wij niet mogen klagen, want dat een bakker harder moet werken dan wij", zegt Tom Lenaerts (51), coscenarist en maker van ‘Over Water’. “Ik zeg dit met alle respect voor bakkers: dat is niet per se waar. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt als de afgelopen jaren.”

3 reacties

  • Petra De Brandt

    4 jaar geleden
    Ik heb de serie op Netflix bekeken, ik vond het gewoonweg briljant.
  • Erwin De Meyer

    4 jaar geleden
    Het is niet erg super maar zeker niet slecht. Ik kijk nog verder. Wat me wel opvalt in de hele serie zijn de woordje Oei , Amai en Ça va die heel veel terug komen. Nu begin ik hier dat thuis ook al te zeggen , al is het maar om onnozel te doen zoals in de serie.
  • Freek De Meyer

    4 jaar geleden
    Het siert Tom (en andere TV-makers) dat hij onbetreden paden aflegt en zo'n reeks in elkaar steekt, maar mij kon het niet erg veel bekoren. Na één seizoen had ik genoeg gezien. Het was te traag en er gebeurde niet zo veel. Het steeds weifelende gedrag van het hoofdpersonage en het ASMR-gefluister van de vrouwen (of bijna de hele cast) was erg enerverend. Ik laat het nieuwe seizoen links liggen; andere mensen hebben er meer plezier aan :)