VIER
Volledig scherm
© VIER

VIER gaat door met veroordeelde kunstexpert Boris Devis: “We behouden ons vertrouwen in hem”

TVAntiekdealers Patrick Van der Vorst (48) en Boris Devis (38) blijven experts in ‘Stukken Van Mensen’, zo blijkt in het nieuwe seizoen. Tiens, ging Patrick niet voor priester studeren? En ligt Boris niet onder vuur na een rechtszaak? “Over het proces tegen hem spreken we ons niet uit”, laat VIER weten aan Dag Allemaal.

8 reacties

  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Als die mensen dan telkens langs 8 mensen moeten passeren....lijkt me te veel.
  • Robert DE REU

    4 jaar geleden
    Wat er ook allemaal van zij, ik denk niet dat Boris nog de kans zal krijgen ook maar een object te kopen van de deelnemers, terecht of niet.
  • Hendrik Weckseler

    4 jaar geleden
    Ze willen zich niet uitlaten in deze zaak maar de zaak draait wel rond frauduleuze praktijken die nota bene nog op hun zender gebeurd zijn wie in dit seizoen nog iets aan hem verkocht heeft is goed zot of leest geen kranten als je 2x schuldig bevonden bent dan zal je dat ook zeker wel zijn en dan verdiend hij geen plaats tussen mensen die wel eerlijk hun job uitoefenen
  • Armand Wuyts

    4 jaar geleden
    Het programma op zich is steeds spannend maar is alles wel zo correct,zoals het word weergegeven!
  • Dries Marc

    4 jaar geleden
    Als ge deal sluit Of de financies niet hebt zit je niet op de juiste plaats.Of is het deze man te doen voor het BV status.Dit is Tv mensen en al wat te mooi is is niet altijd de werkelijkheid.ik vraag me af welke contracten deze verkopers moeten tekenenen van de programmamakers ?