Israëlische historicus en schrijver Yuval Noah Harari in de Lotto Arena.
Volledig scherm
Israëlische historicus en schrijver Yuval Noah Harari in de Lotto Arena. © BELGA

Lotto Arena hangt aan de lippen van "intellectuele rockster" Yuval Noah Harari

In een uitverkochte Lotto Arena in Antwerpen - meer dan 5.000 verkochte tickets - heeft de razend populaire Israëlische historicus en schrijver Yuval Noah Harari maandagavond een lezing gegeven. Harari wordt gezien als een echte "intellectuele rockster", met miljoenen verkochte boeken over zijn toekomstvisie op de mens, gebaseerd op onze voorgeschiedenis en de meest recente ontwikkelingen op het vlak van onder meer artificiële intelligentie en genetische manipulatie.

6 reacties

  • Hans Kiebert

    4 jaar geleden
    Sinds wanneer speelt hier zijn religie een rol? Zeker een dag na herdenking Auschwitz een vreemde opmerking.
  • Geert Van de Moortele

    4 jaar geleden
    De mens is uit op zelfvernietiging als men zich om de 5 à 10 jaar moet herscholen en de samenleving aldus het korte termijn denkt te kunnen omarmen.Hoeveel mensen zullen niet sneuvelen onderweg en in radeloosheid verzinken.
  • Carlo Verstappen

    4 jaar geleden
    Hij kan het goed uitleggen en verdient er veel geld mee. Maar wat brengt het bij? Het verleden kennen wij en het heden is koffiedik kijken. Dat zie je nu wel aan wat er in China is gebeurd. Maar het zal wel mooi staan als je kan zeggen ,ja ja ik ben ook gaan luisteren.
  • Jonas Buyle

    4 jaar geleden
    Idd het draait hem om "verhalen" , verkopen , marketing, religie, wetenschap,.... blablabla. Joden zijn in veel dingen de beste , dat vinden ze zelf ook. Ze staan dan ook aan de top van media , wetenschap, de financiële sector en hebben erg sterke lobby-groepen in o.a. de USA.
  • DIRK RASSCHAERT

    4 jaar geleden
    Al die vooraanstaande ministers zullen wel "uitgenodigd" geweest zijn zeker ?