Volledig scherm

Uitgesloten advocaat Fernand Keuleneer noemt euthanasie “industrie”: “Wet is zonder controle en iedereen doet wat hij wil”

Advocaat Fernand Keuleneer - die tijdens het euthanasieproces optrad voor de familie van Tine Nys, maar uitgesloten werd toen bleek dat hij aanwezig was tijdens de zitting van de euthanasiecommissie waarop het dossier van de vrouw goedgekeurd werd – heeft hard uitgehaald naar het arrest van het hof van assisen dat de drie artsen vrijspreekt. Tijdens De ochtend noemde hij euthanasie een “industrie”. “De euthanasiewet is zonder controle en iedereen doet wat hij wil”, klonk het.

156 reacties

  • Chris Devlaeminck

    4 jaar geleden
    Natuurlijk moet euthanasie iets vanzelfsprekends zijn. Natuurlijk moet de wil van het individu de enige wet zijn.
  • Patrick Van Bogaert

    4 jaar geleden
    Keuleneer zou beter zwijgen en niet natrappen terecht uitgesloten door van twee walletjes te willen proeven
  • ed kerstens

    4 jaar geleden
    Zucht...... Hij die beter zou zwijgen, hij is toch niet zomaar verwijderd van het proces
  • Gino Sinnesael

    4 jaar geleden
    Zoals vele anderen verwijt deze mijnheer "het systeem" omdat zijn haring niet braadde. Heeft hij dan het systeem misbruikt? Zo neen, waarom dan die kritiek?
  • Leopold Bielen-Buczek

    4 jaar geleden
    Waar moeit die man zich mee? Hij is blijkbaar op zijn tenen getrapt omdat hij verwijderd werd van het proces. En is het ook niet meer dan normaal dat degene die euthanasie vraagt ook gehoord wordt en dat het zijn of haar volste en enige recht is om te beslissen wat er dient te gebeuren!