Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
1
EINDE
0
Antwerp ANT
  • 84' Goal Hans Vanaken

Controversieel doelpunt Vanaken bezorgt Club volle buit in topper tegen Antwerp

Jupiler Pro LeagueWie anders dan de Gouden Schoen? Hans Vanaken besliste vijf minuten voor tijd een matige topper - ’t was voor knokkers - met een subtiel lobje. Verdiende zege voor Club, maar was die bal wel over de lijn? We zullen het nooit weten.

61 reacties

  • Georges Vande Velde

    4 jaar geleden
    Roger VanRoy Een doelpunt wanneer de bal het net raakt ? Geen vervanging na minuut 80 ? Voetbalkenner ? Wat een onzin !
  • Marko Decandt

    4 jaar geleden
    Heb al heel wat doellijnsituaties gezien waarbij er wel doellijntechnologie was. Wat me daar vooral steeds opvalt is hoe ver de bal lijkt te moeten zijn met het blote oog, eer deze effectief over de lijn gaat. Dus als ik hier de situatie vergelijk met wat ik eerder al allemaal gezien heb, is dit absoluut geen goal.
  • Nicolas Van Hoecke

    4 jaar geleden
    Bart, de VAR kan hier niet tussenkomen. Het is puur op de beslissing van de lijnrechter en die stond niet op dezelfde lijn, ver van zelf. 100% zeker zullen we nooit zijn al lijkt hij meer erin dan niet. De vraag is of de bal helemaal over de lijn was. Verdiende overwinning wel.
  • jan herens

    4 jaar geleden
    Toch RAAR dat de VAR wel een stippelijn kan plaatsen als er iemand zn heup of schouder te ver stond bij offside ... bij deze bal kan men ook een stippelijn plaatsen maar helaas was het snel een geldig doelpunt
  • Lee Schlott

    4 jaar geleden
    Scheidsrechter laat in eerste instantie doorspelen en geeft zelfs corner voor Antwerp. Op dat moment staat lijnrechter aan oortje te wriemelen en steekt hij ineens zijn vlag in de lucht, waarna de scheidsrechter doelpunt geeft. Aangezien het geen clear error is kan de goal dus niet meer afgekeurd worden door de VAR. Eerst snel goedkeuren is dus de boodschap. Was de VAR er niet om de scheidsrechter bij te staan? Of staat de arbitrage tegenwoordig de VAR bij?