Beeld ter illustratie, Brussels Airport.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie, Brussels Airport. © Shutterstock

Tientallen vluchten geschrapt op Brussels Airport

Verschillende luchtvaartmaatschappijen gaan dan toch enkele van hun vluchten annuleren op Brussels Airport. De beslissing is een gevolg van de storm Ciara, die naar alle verwachting gepaard zal gaan met hevige rukwinden. Dat deelt woordvoerster Nathalie Pierard van Brussels Airport vanavond mee. Eerder op de dag had de Brusselse luchthaven nog laten weten dat de storm slechts een beperkte impact zou hebben op het vliegverkeer.

7 reacties

  • Danny Buyse

    4 jaar geleden
    Maar in Gavere dicht bij Gent Fawzi is het al zeer erg aan het waaien. Kon amper recht blijven staan op een bepaald moment in mijn tuin tijdens laatste controle en nu zitten we nog in de fase waar de wind het minst krachtigst is. Ik hou mijn hart vast voor mijn houten tuinschermen.
  • Tom De Bondt

    4 jaar geleden
    Van Charleroi nog geen nieuws?
  • Fawzi Andolsi

    4 jaar geleden
    buiten een beetje wind is hier nog niets te merken van enige storm in Gent. Straks is het een storm in een glas water.
  • joseph kellens

    4 jaar geleden
    Raymond ,laat t denken eens over aan professionelen, stormen of niet stormen??? Heb er 40 jaren gewerkt, weerkunde is geen exacte wetenschap zoals wiskunde. In weerkunde wordt er met prognoses en waarschijnlijke voorzieningen vooruit gedacht en rekening gehouden met mogelijke materiele schade maar ook met mogelijke menselijke slachtoffers, wat men moet vermijden
  • Mich Vanderhoydonck

    4 jaar geleden
    Lees tussen de regels : storm van 21 tot 23 uur . Alleszins in omgeving Brussel. De luchtvaart is het best geïnformeerd.